Siemens- газов плот

449.00 лв.

Категория: Етикет:

Описание

Термоелектрическа защита да
Подложките за масивни материали Чугун
Wok горелка да
Цветно дъно Неръждаема стомана
Стойност на връзката (W) 1.0 W
Височина на монтажа при газовата връзка 54 мм
Ширина на печката 750 mm
Дълбочина на печката 520 мм
Височина на ниша 42,5 мм
Нис ширина 560 мм
Ниша дълбочина 490 мм
Тип горелка 4 Удивителна горелка
Тип горелка 5 Wok горелка
Максимална зона на захранване 1 1,7 kW
Максимална зона на захранване 2 3,0 kW
Максимална зона на захранване 3 1,7 kW
Максимална зона на захранване 4 1,0 kW
Максимална зона на захранване 5 3.6 kW
Брой зони 5
Тип горелка 1 Нормална горелка
Тип горелка 2 Силна горелка
Вид горелка 3 Нормална горелка
часовник не
Електронно искрово запалване да
Вид на операцията циферблат

Термична защита: презареждането не е проблем
Това е задължително от 2010 г. на всички газови котлони. И това не е странно, защото понякога се случва нещо да се сгъне, причинявайки изгарянето на пламъка. При термична защита, захранването с газ незабавно спира, за да не се отделя повече газ.

FlameTronic: лесно възстановяване

Това е допълнителна особеност, която също е от полза: FlameTronic веднага ще се опита да ремонтира газов пламък, който случайно се гаси, например чрез прегаряне. Ако това не стане, подаването на газ към горелката се спира след 10 секунди.

Главният превключвател с функция quickStop

Основният превключвател е безопасен по друг начин и е оборудван с функцията quickStop. Можете да изключите всички газови горелки едновременно с натискането на един бутон. Това е полезно, ако неочаквано се обадите по време на готвене, защото тогава знаете със сигурност, че нищо не гори. Ако задържате главния прекъсвач за 4 секунди, активирате и заключалката за деца.

Ергономичен дизайн
Копчетата на плота изглеждат модерни и чисти благодарение на покритието от неръждаема стомана. Това перфектно съответства на стила на вградените уреди и те са разположени по такъв начин, че имате възможно най-доброто пространство за вашите тигани по време на готвене.

Мощност и скорост: горелките за уок
С нашите горелки Wok можете да увеличите силата на пожара с бутон от 0,3 kW до 5 kW или дори 6 kW (в зависимост от вида на газовия котлон, който изберете). По този начин можете много точно да определите топлината, която желаете – и също много бързо. Безкомпромисният дизайн прави компонентите за мощност wok на стъкления керамичен плот лесни за почистване. Тази PowerWok има най-голяма мощност. Отоплителните уреди на печката ни от неръждаема стомана са снабдени с мощен dualWok от 5 кВт.

Перфектно къкри на ниска мощност

Изглежда измамно проста: нека месото да се къпе в огъня в продължение на часове. Но не всяка горелка се поддава на това. Ето защо Siemens е проектирал засмукващата качулка, която е монтирана върху газовите котлони от неръждаема стомана. Тайната на шума е, че при ниска мощност няма директен контакт между пламъка и тигана. По този начин излъчваната топлина остава много ниска. Но ако включите горещата горелка нагоре, този директен контакт ще създаде и горелката ще работи като всяка друга газова горелка. По този начин можете да поддържате безгрижни ястия топли, да ги приготвяте за прежди или специални сосове.

155 Total Views 2 Views Today

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Siemens- газов плот“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.