Таблет Samsung Galaxy Tab A8, Octa-Core, 10.5", 3GB RAM, 32GB, WIFI, Gray

Референция: SM-X200NZAAEUE

399,99 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Последна наличност

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

По-широк поглед към един по-широк свят

10,5-инчовият широк дисплей със симетрична рамка с дебелина едва 10,2 мм, ви позволява да се потопите изцяло в това, което се случва на екрана. Гледайте и разглеждайте, без да правите компромиси с качеството на картината. От епични филми до обучителни видеоклипове, свързани с любимото ви хоби – Galaxy Tab A8 ви кани в един по-широк свят, който изглежда по-красиво и впечатляващо.

*Изображението на екрана е симулирано с илюстративна цел.

Класически и модерен

Красив и модерен, Galaxy Tab A8 има ярка аура и подчертано младежки външен вид. Със своя елегантен метален корпус с ултратънък профил от едва 6,9 мм, той следва характерния дизайн на Samsung таблетите в сиво, сребристо и розово злато, които подчертават неговия небрежен чар.

*Наличието на цветове може да варира в зависимост от държавата или оператора.

Потопете се в динамичен звук

Нивото на забавленията се вдига благодарение на четирите високоговорителя с Dolby Atmos® съраунд звук, който разкрива всеки детайл с изключителна яснота и дълбочина. Създаден, за да осигури изцяло поглъщащо изживяване, Galaxy Tab A8 е ключът към една цяла вселена от съдържание, игри и активности, които младите обичат.

*Изображението на екрана е симулирано с илюстративна цел.

Нека по-силният поеме командването

С осемядрен процесор в комбинация с до 4GB RAM и 128GB вътрешна памет, Galaxy Tab A8 е готов да приеме всяко предизвикателство, без това да забави скоростта или да изцеди батерията. Съхранявайте още повече данни с до 1TB microSD карта и не губете ритъма през целия ден с помощта на 7040mAh (типична) батерия и 15W бързо зареждане.

Изпробвайте YouTube Premium

Насладете се на свободно от реклами YouTube съдържание, като се възползвате от двумесечния безплатен абонамент за YouTube Premium. Безплатният достъп, който получавате при покупката на Galaxy Tab A8, ви позволява също да гледате видеоклипове, докато ползвате други приложения или когато екранът е заключен.

*Наличността на YouTube Premium може да варира в зависимост от държавата или региона. Потребителите трябва да се абонират за YouTube Premium, за да се възползват от всичките му предимства. Безплатният достъп е наличен само за устройства, активирани до 03.03.2022 г., и трябва да бъде активиран до 05.04.2022 г. YouTube Premium е търговска марка на Google LLC.

Онлайн обучението става лесно със Screen Recorder

С функцията Screen Recorder, вградена във вашия Galaxy Tab A8, можете лесно и безпроблемно да записвате на видео онлайн лекциите и часовете. Не губете концентрация по време на часа, като си водите бележки директно върху съдържанието и отбелязвате ключови моменти. И ето! Вашата видеолекция е записана и можете да я гледате отново, когато пожелаете.

Със Samsung Kids децата не губят концентрация и са в безопасна средата

Пълен със забавни дейности, които стимулират децата да учат, Samsung Kids създава безопасна среда, която вашето дете да изследва. Като използвате подобрения родителски контрол, можете да зададете ограничения за времето за игра, да предоставите достъп до избрани приложенията и да следите с един поглед използването на таблета.

*Съдържанието, предоставено на Samsung Kids Home, се различава в зависимост от държавата и региона. *Изображението на екрана е симулирано с илюстративна цел.

Правете повече неща по повече различни начини

Възползвайте се максимално от усъвършенстваното изживяване в режим Multi-Window на Samsung. Можете да разделите екрана на Galaxy Tab A8 наполовина и да правите две неща наведнъж. Можете да нагласяте положението на всеки прозорец с най-обикновено плъзгане и пускане, както и да споделяте съдържание между приложения. Можете дори да плъзгате и пускате известия.

Сигурна защита от Samsung Knox

Вграденият в хардуера на таблета Samsung Knox блокира проникванията. В реално време ядрото, което служи като мозък на устройството, е защитено от злонамерени атаки. Тази многопластова и модерна платформа непрекъснато инспектира основния софтуер и проверява сигурността на устройството.

Никога не губете ритъма

Продължете да използвате дадено приложение на други устройства

Продължете да си вършите работата точно от там, откъдето сте спрели. Просто влезте в същия Samsung профил, за да продължите със своите бележки или търсене в интернет. Не е необходимо да започвате всичко отначало, когато можете спокойно да преминавате от едно устройство на друго.

Разширете своите хоризонти

Копирайте и поставяйте

Създавайте, доставяйте и постигайте целите си с помощта на безпроблемно копиране и поставяне (Copy & Paste) между различни устройства. Независимо дали създавате колажи от изображения или копирате информация в слайдове на PowerPoint, вашата производителност и творческа енергия ще текат още по-свободно и ефективно.

Лесно и бързо сдвояване на устройства

Auto Sync

Сдвояването на любимите ви устройства вече не отнема време и усилия. Независимо дали става дума за свързване на лаптоп, слушалки или Galaxy Watch, всички устройства, които някога са били сдвоени с вашия Galaxy смартфон, автоматично се показват в списъка с Bluetooth устройства на вашия Galaxy Tab A8.

Никога не губете ритъма

Auto Switch

Не се притеснявайте, че може да пропуснете нещо от музиката или съдържанието, което обичате. Всеки път, когато получите обаждане, вашите Galaxy Buds автоматично ще се прехвърлят между таблета и телефона ви, за да можете моментално да приемете обаждането.

SM-X200NZAAEUE

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: