Тук се съдържат Общите условия, съгласно които МД СМарт ЕООД предоставя услуги на потребителите си посредством интернет магазин за акесоари за мобилни телефони и таблети по цени на едро www.technoplus.bg Тези условия обвързват всички потребители. Със зареждането на уеб страниците на www.technoplus.bg  или чрез заплащане ползването на платени услуги предлагани от нас Потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия.

Правила за използване на сайта

МД СМарт ЕООД (наричан по-долу „Доставчик“), като разпоредител с този интернет сайт www.technoplus.bg , Ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани в този Web сайт (наричан по-долу „Сайт“) само за лична употреба, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения.

Доставка

Доставката на стоките, поръчани от www.technoplus.bg , се извършва на територията на България на посочения от Вас адрес в срок от 2 работни дни.

– Доставката е безплатна, ако сумата на поръчаните продукти е над 100 лв. с ДДС. При поръчки на по-малка стойност доставката струва 5.49 лв. с ДДС.

Доставката се осъществява в границите на Република България, независимо от броя на стоките, които сте закупили. Посочените цени на стоките и услугите са крайни с включен ДДС. Доставката се осъществява до посочен от Вас „адрес за доставка“.

Доставката на закупената от www.technoplus.bg  стока се извършва от куриер до 2 работни дни след приключване на поръчката, освен за определени населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма. Поръчки не се обработват и доставки не се извършват в неделя и през официални празници. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.

При Поръчки над 100 лв. /с ДДС/ –  БЕЗПЛАТНА доставка, Под 99,99 лв./с ДДС/- 5.49 лв. Срок на доставка – в рамките на 2-4 работни дни.

Плащането на поръчката се извършва чрез наложен платеж (означава наложен платеж по Закона за пощенските услуги) на куриера т.е. клиентът заплаща поръчаното от www.technoplus.bg  на куриера , който му носи поръчката или в офисите на куриерската фирма . Възможно е и заплащане по банков път. Плащането се извършва само в български лева . Всички цени в сайта са с начислен ДДС.

Плащане
Плащането се извършва:

 1. В брой при получавaне на стоката, т.нар. „наложен платеж“;
 2. С дебитна или кредитна карта;
 3. По банков път на посочената в сайта банкова сметка, а именно:
  IBAN: BG03UNCR70001523677762
  BIC: UNCRBGSF, Уникредит Булбанк.
  В полза на МД СМарт ЕООД
  За основание се посочва номера на поръчката

Права и отговорности на страните

Материалите и услугите в този Сайт са ограничени само до посочените условия за тях без да се осигуряват каквито и да е гаранции вкл. търговски и целеви. Задълженията на www.technoplus.bg  по отношение на продуктите и услугите, които се предлагат в този сайт се управляват от съответните споразумения с вносителите и/или дистрибуторите на представяните продукти и нищо в този Сайт не може да ги промени. Също така www.technoplus.bg  не поема гаранция за точността и целостта на публикуваните материали, софтуера или услугите на този Сайт. www.technoplus.bg  има право по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните материали, услуги и цени. Някои от публикуваните материали може да бъдат остарели , като www.gsm-borsa.com  не поема отговорност да ги актуализира. Някоя от информацията публикувана в този Сайт е възможно да се отнася до продукти, които не се предлагат и не са достъпни в момента. За повече информация за наличните продукти се свържете с нас на посочените координати за контакти.

Ограничение на отговорността

МД Смарт ЕООД, неговите доставчици или трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да е щети включая, но не само щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или др. произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на този Сайт, като това е независимо от съществуването или несъществуването на предупреждение спрямо www.technoplus.bg  за възможност да възникнат такива вреди. В случай, че в следствие на използването на този Сайт, или материали от него, от ваша страна доведе до възникването на вреди, за които е необходим ремонт, сервизиране или поправка оборудване или информация ВИЕ поемате цялата отговорност и всички разходи свързани с отстраняването на нанесените вреди.

Информация от потребителите

МД Смарт ЕООД не желае да получава конфиденциална или защитена информация от вас чрез този Сайт. Всички материали, информация и други съобщения, излъчени или изпратени от този Сайт, ще се считат за неповерителни и непредставляващи предмет на права. Работата с личната информация, която Вие по желание можете да изпратите до www.technoplus.bg  с цел получаването на продукти или услуги, предлагани от този сайт е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. www.technoplus.bg  използва личната информация, с цел да установи по-добре вашите нужди и интереси и така да можем да ви предоставим услуги с по-добро качество. В някои случаи ние използваме изпратената от Вас информация, за да ви помогнем да заявите дадена поръчка или да изпълните дадена транзакция, да поддържаме контакт с вас, да ви информираме за наши продукти, услуги и оферти, да персонализираме промоционални оферти. С регистрирането си в сайта, клиента дава съгласието си да получава информационни бюлетини от www.technoplus.bg . Ние не продаваме и не отдаваме под наем, на лизинг или разпространяваме по какъвто и да е друг начин изпратената от Вас лична информация на трети лица.

Промяна на цени на стоки

МД Смарт ЕООД има правото да променя цените по свое усмотрение по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената която е била актуална по време на сключване на договора. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, www.technoplus.bg  има правото да откаже изпълнението на договора и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, ако има такива.

Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите

Съгласно ЗЗП www.technoplus.bg  е длъжен да Ви предоставя свободно следната информация:

 • Името и адреса си: МД Смарт ЕООД, гр. Шумен, бул. Преслав 3
 • Основните характеристики на стоките са изписани в страницата за представяне на всеки продукт.
 • Цената на стоките е крайна, с включено ДДС.
 • Посочената цена е за цвета на стоката, изобразен на главната снимка. При желание за различен цвят може да има разлика в цената.
 • Плащането на стоките е съобразено с чл.93 ал.1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД), за което се получава съответния документ.

Разрешаване на спорове

Потребителите могат да използват Европейската платформа за онлайн решаване на спорове (ОРС), достъпна на http://ec.europa.eu/odr, която позволява на потребителите и търговците в ЕС да уреждат възникналите споровете помежду си.

Алтернативното решаване на спорове /АРС/ между потребители и търговци представлява извънсъдебно помирително производство на доброволен принцип. Общите помирителни комисии съдействат за постигането на споразумение между потребители и търговци при спорове за договори за продажба на стоки и предоставяне на услуги. Компетентна да решава спорове между Търговеца и Потребител е Обща Помирителна комисия със седалище гр. София. Консолидираният списък на признатите органи за АРС на държавите - членки на Европейския съюз може да намерите на https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.adr.show.

Проверка на стоката

Ако желаете да се информирате за възможността да върнете дадена стока, моля първо да ни уведомите, като ни изпратите съобщение, имейл или обаждане с номера на вашата поръчка и причината за връщане.

При получаване на пратка с наша стока трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката. При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

Личните данни, които www.technoplus.bg получава, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. Онлайн магазина гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време. Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на www.technoplus.bg заедно с прилежащите към него данни по всяко време при желание от страна на потребителя.

Общи

МД Смарт ЕООД може да променя тези Условия по всяко време. През известен интервал от време ние Ви препоръчваме да посещавате тази страница, за да преглеждате актуалните в момента Условия, защото те са обвързващи за Вас.

Данни за контакт: тел. 0894511355, email: [email protected]