• -6,01 лв.

Трансмитер Ugreen MP3 3x USB TF micro SD 4,8 A (CD229), Черен

Референция: 6957303889105

52,00 лв.
45,99 лв. Спестявате 6,01 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Bluetooth V5.0 и комплект за кола със свободни ръце



С усъвършенстван Bluetooth V5.0 чип, скорост на предаване до 3Mb/s, осигурява по-бързо и по-силно сдвояване и по-стабилен звук от другите нормални продукти на пазара. Високопроизводителен микрофон с технология за потискане на шума (CVC), ви предоставя кристално чист разговор. Отговаряне/повторно набиране/отхвърляне или прекратяване на обаждането просто щракнете върху бутон. Шофирайте по-безопасно, безпроблемно превключвате между входящи повиквания и музика.



Широка съвместимост



MP3 плейър FM предавателите работят с всички смартфони с Bluetooth; както и повечето автомобили и камиони (12V-24V), и поддържа TF/Micro SD карта и USB флаш устройство (≤64GB), поддържа MP3/ WMA/ FLAC/ WAV/ APE формат.



По-бързо зареждане



С 2 USB порта, единият е PD порт за бързо зареждане, 4 пъти по-бърз от конвенционалното зарядно за кола; другият порт с икона за музика е за четене на USB флаш устройство и нормално зареждане. С малки размери не заема много място.



Потопете се в Hi-Fi музика



Поставете USB флаш драйвер (≤64G), който съдържа MP3 файлове в "ДЕСНИЯ" USB порт и се наслаждавайте. Ако това не е достатъчно, той може също да поддържа вашия плейлист с пълния обхват от звукови честоти без изкривявания на оригиналния сигнал от вашите MP3, LG, Samsung, Android смартфони и повече устройства с Bluetooth. Той също така поддържа операция с памет за захранване, плейърът ще запомни текущата песен, когато разбърка захранването. Забележка: поддържа MP3/WMA/WAV/FLAC/APE.
6957303889105

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: