• -10,00 лв.

Безжични слушалки Ugreen HiTune T2 ENC, waterproof earbuds Bluetooth 5.0 (WS105), Бял

Референция: 6957303886524

79,00 лв.
69,00 лв. Спестявате 10,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Тези слушалки са не само с перфектно качество на звука и супер ниски закъснения, но и с висок комфорт при използване. Калъфът за зареждане, предоставен с продукта, може да се доставя нормално с помощта на кабел USB Type-C или с използването на безжично зарядно устройство. Всяка слушалка е оборудвана с два микрофона, които използват ENC (Environmental Noise Cancellation) за филтриране на шумове от околната среда. Благодарение на това телефонните разговори са невероятно чисти и ясни. Много ниските закъснения (до 60 ms) гарантират перфектно изживяване, докато гледате филми или играете игри. Можете да превключвате между различни режими в зависимост от вашите нужди.



Идеален за геймъри и любители на филмите



Ако сте запален геймър или ако често гледате филми със слушалки, този продукт със сигурност ще отговори на вашите очаквания. Можете да стартирате режима на игра, който намалява забавянето до минимум – дори до 60 ms.



Потискане на шума в околната среда



Тази функция ще бъде перфектна, ако слушате музика, ако сте на претъпкано и натоварено място. ENC също така ще ви гарантира перфектни, чисти и ясни телефонни разговори, където и да сте.



Удобно зареждане



След като поставите слушалките в калъфа, процесът на зареждане започва автоматично, така че слушалките винаги да са готови за използване. Можете да доставяте калъфа с помощта на кабел USB Type-C или безжично – с индуктивно зарядно устройство.
6957303886524

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: