• -7,10 лв.

Безжични скушалки Joyroom TWS, LED Display, Waterproof IPX5, Wireless Bluetooth 5.0 (JR-T12), Черен

Референция: 6941237108364

65,00 лв.
57,90 лв. Спестявате 7,10 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Насладете се на перфектно качество на звуци без шум



Капацитетът на батерията не е единственото решаващо нещо при слушане на музика. Важно е да обърнете внимание и на качеството на звуците. Ако предпочитате намаляването на шума, докато пускате любимите си песни или водите разговори, този модел е задължителен. CVC технологията за намаляване на шума се справя перфектно с това и гарантира незабравимо изживяване.



Елегантен калъф като powerbank



Работното време след едно зареждане е много важна характеристика в безжичните слушалки, които се свързват с телефона чрез Bluetooth. Ако изберете продукт Joyroom, получавате не само слушалки, но и елегантен калъф. Той изпълнява ролята на powerbank. Когато батерията на слушалките се изтощи, всичко, което трябва да направите, е да ги поставите в калъфа, за да започнете зареждането. Значително предимство на този калъф е допълнителен дисплей, който показва нивото на батерията.



Удобно използване на слушалки



Наушниците са проектирани с внимание към всеки детайл. Можете лесно да ги адаптирате към ушите си, а използването е чисто удоволствие. Външната сензорна част на слушалките е помощ, тъй като ви позволява свободно да контролирате музиката или да говорите.
6941237108364

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: