• Изчерпано

Безжични слушалки Joyroom Waterproof IPX5 In-ear Wireless Bluetooth 5.0 TWS Earphones (JR-TL7), Черен

Референция: 6941237128201

0,00 лв.
С вкл. данък
Количество
Изчерпано

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Надеждна технология Bluetooth 5.0



Безжичните слушалки са идеален избор за смартфон. Можете лесно да ги свържете към компютър, за да сте сигурни, че ежедневната ви работа става по-лесна. Възможно е също да се свържете с устройството, което е на няколко метра разстояние. Съвременната технология отговаря за много добро предаване на звука и липса на смущения.



Водоустойчив



Слушалките са водоустойчиви, можете да ги използвате по време на интензивни тренировки или в дъжд. Сертификацията IPX5 гарантира, че слушалките ще продължат да работят дълго време.



Батерия с голям капацитет



Заредете слушалките веднъж, за да слушате музика за около 6 часа или да говорите по телефона за 3 часа. Когато батерията се изтощи, всичко, което трябва да направите, е да поставите слушалките в калъфа и зареждането ще започне автоматично. По този начин печелите допълнителни часове работа и не е нужно да се притеснявате за достъп до захранване.



Ергономична форма на слушалките и ниско тегло



Безжичните слушалки се предлагат в модерен дизайн и ергономична форма, която гарантира комфорт при използване. Нещо повече, самият калъф за зареждане е малък и лек. Следователно можете да го поставите в джоба си, няма да ви безпокои.
6941237128201

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: