• Изчерпано

Безжична слушалка Joyroom Headset Single Wireless Bluetooth 5.0 Earphone за кола (JR-B01), Черен

Референция: 6941237118936

0,00 лв.
С вкл. данък
Количество
Изчерпано

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Безопасни телефонни разговори по време на пътуване



Благодарение на безжичната слушалка, свързана към телефона чрез Bluetooth, можете да говорите безопасно и комфортно, без да се разсейвате и страх от незаконно поведение. Стабилната връзка и чувствителният микрофон гарантират перфектно качество на звука и липса на смущения. Слушалката е съвместима с всички мобилни телефони, просто трябва да я сдвоите с вашето устройство.



Лека и удобна структура



Задържането на слушалки в ухото за дълго време може да доведе до дискомфорт, но не е така, ако изберете Joyroom JR-B01. Благодарение на щадящия кожата ABS, използването на устройството е удобно за ухото. Ниското тегло и добре оформеният профил ви позволяват да използвате слушалката в продължение на много часове без никакъв дискомфорт. Тъканите, използвани за производството на продукта, също са екологични.



Свържете два телефона едновременно



Слушалката Joyroom има специална функция за хора, които трябва да имат два телефона със себе си, които използват последователно. Е, можете да го сдвоите с два телефона наведнъж. Слушалката ще превключва между тях автоматично.



Дълго време на работа



Слушалката е оборудвана с батерия с голям капацитет, така че да можете да се насладите на дълготрайна готовност и работа на устройството. Планирате ли дълготрайно пътуване? С Joyroom JR-B01 можете да говорите 6 часа и да забравите за зареждането.
6941237118936

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: