• Изчерпано

Безжични слушалки Joyroom Pro TWS wireless Bluetooth earphones with active noise cancellation ANC headset (JR-T03S), Бял

Референция: 6941237115584

0,00 лв.
С вкл. данък
Количество
Изчерпано

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Насладете се на перфектно качество на звука



Качеството на звука е много важно, особено когато използвате слушалки за слушане на музика. Представеният модел гарантира високо качество на звуците и липса на смущения. Перфектният звук се дължи на HIFI бас технологията. Освен това продуктът е много удобен за използване; когато го извадите от калъфа, той автоматично се сдвоява с мобилния телефон, няма нужда да избирате конкретни опции.



Калъф като източник на енергия за слушалки



Калъфът за слушалки служи и като специална захранваща банка. Ако продуктът се изпразни, всичко, което трябва да направите, е да го поставите в кутията за презареждане. За да ви помогне да използвате powerbank, има LCD дисплей, който показва оставащото ниво на батерията в кутията. Ето как лесно можете да планирате друго зареждане, така че липсата на захранване да не ви ограничава.



Удобна адаптация, която осигурява комфорт



Слушалките позволяват предаване на звук чрез най-новата версия на Bluetooth. И все пак основната им характеристика е ергономичната форма. Благодарение на тази форма няма да изпитвате дискомфорт, докато говорите или слушате музика.
6941237115584

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: