Слушалки Baseus True Wireless Bowie E13, White

Референция: 6932172636685

59,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Слушалки Baseus E13 TWS с калъф за зареждане. Перфектен за слушане на музика и водене на разговори. Калъфът е оборудван с функция за безжично зареждане. Приложение, което ви позволява да намерите вашите слушалки

Перфектното прилепване към ухото означава, че можете да използвате комплекта през целия ден без болка или дискомфорт. Това се дължи на ниското му тегло, размер и ергономична форма.

Въпреки че слушалките са малки, диаметърът на високоговорителя е 12 mm, което означава, че предават чисти и дълбоки звуци. Двуканалната технология с ниска латентност и Bluetooth 5.3 свързаност позволяват намаляване на забавянето с 0,06 s, което гарантира перфектна синхронизация на изображение и звук. Технологията за намаляване на шума елиминира смущаващия фонов шум по време на висококачествени разговори благодарение на 4 вградени микрофона.

Напълно заредените слушалки работят до 7 часа (до 7 часа разговори / до 6 часа слушане на музика), а калъфът включен в комплекта ви позволява да удължите това време до 30 часа. Компактният и стилен калъф, освен че зарежда, предпазва слушалките от загуба. Комплектът е оборудван с нов USB-C порт и функция за безжично зареждане.

Бутоните за управление ви позволяват да включвате/изключвате слушалките, да активирате гласовия асистент, да пускате/поставяте на пауза аудио, да отговаряте/прекратявате повиквания, без да вадите телефона от джоба си.

Мобилното приложение Baseus Smart ви позволява да видите местоположението на слушалките на карта, да зададете предупреждения, когато слушалките са извън обхвата на Bluetooth сигнала и да активирате аудио сигнал, за да ги намерите. Има и функция за персонализиране на бутоните. Освен това ви позволява да актуализирате вашите слушалки и да им дадете име.

Спецификация:

Материал: ABS + PC

Bluetooth версия: 5.3

Обхват: до 10м

Капацитет на батерията: 40 mAh / 0.148 Wh (слушалки), 400 mAh / 1.48Wh (кутия за зареждане)

Време за възпроизвеждане: до 7 часа (70% сила на звука) / с кутия за зареждане: до 30 часа (70% сила на звука)

Време за зареждане: прибл. 1 час (с кабел) / прибл. 2 часа (безжично)

Преобразувател: 12 мм

Честотна характеристика: 20Hz-20kHz

Водоустойчивост: IPX5

Интерфейс за зареждане: USB-C, Qi (USB-A – USB-C кабел е включен)

Допълнително: приложение за локализиране на последната позиция на слушалките и персонализиране на слушалките, функция за разпознаване на ухото, поддръжка на гласов асистент

6932172636685

Техническо описание

Цвят
White
Съвместими модели
Универсален
Функции
True wireless
Бързо зареждане
Микрофон
Хендсфри
Технологии
Bluetooth 5.3

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: