Слушалки Joyroom Jdots Series TWS (JR-DB2), True Wireless, Bluetooth, Purple

Референция: 6956116783129

59,99 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Безжични слушалки Joyroom Jdots Series (JR-DB2) - лилави

Придайте на звуците си ново измерение с Joyroom Jdots Series (JR-DB2) - безжични слушалки, които не само впечатляват с уникалния си дизайн, но и предлагат отличен звук и удобство при носене. Потопете се в света на музиката с най-новите технологии, които ще превърнат всеки момент в музикално изживяване.

 

Най-важните предимства на серията Joyroom Jdots:

 

Комфорт в малък размер. Проектирани с мисъл за удобство, те прилягат идеално към ушите ви, осигурявайки комфорт дори при продължителна употреба.

Акустична технология с PU мембрана. Постигнете най-висока прецизност на звука с акустична технология с PU диафрагма, балансиране на честотите и осигуряване на звук с най-високо качество.

Интелигентен HD цифров дисплей. Наблюдавайте нивото на батерията на вашите слушалки и кутия за зареждане в реално време, така че винаги да сте готови за вашето музикално изживяване.

42 часа възпроизвеждане и бързо зареждане. Насладете се на 7 часа възпроизвеждане с едно зареждане, а с калъфа за зареждане вземете общо време за възпроизвеждане от впечатляващите 42 часа. Плюс това, 10-минутно зареждане ще ви осигури допълнителен час време за слушане.

Bluetooth 5.3, незабавна връзка. Благодарение на системата за ниско напрежение, връзката е по-бърза и по-стабилна, гарантирайки най-високо качество на звука.

Спецификация:

 

Модел: JR-DB2

Виолетов цвят

Bluetooth: V5.3

Аудио декодиране: AAC, SBC

Време за възпроизвеждане на музика: 7 часа (70% обем)

Общо време за игра: 42 часа (70% звук)

Време за разговори: 5 часа (70% звук)

Технология с ниска латентност: 65ms

Водоустойчив: IP54

Тегло на слушалките: 3g

Малък размер и удобство

Проектирани с мисъл за максимален комфорт, слушалките пасват идеално в ушите ви, позволявайки продължителна употреба без дискомфорт.

 

Акустична технология с PU мембрана

Благодарение на използването на PU мембрана, серията Joyroom Jdots осигурява най-висококачествен звук, балансиран по отношение на честотата и отразяващ всеки нюанс на любимата ви музика.

 

Интелигентен HD цифров дисплей

Наблюдавайте състоянието на батерията си в реално време с HD цифровия дисплей, който ви позволява винаги да сте готови да слушате любимата си музика.

 

42 часа игра и бързо зареждане

Изживейте музикален маратон с впечатляващите 42 часа възпроизвеждане. Освен това, 10-минутно време за зареждане ще ви държи винаги готови за следващите ви звукови приключения.

 

Bluetooth 5.3, незабавна връзка

Благодарение на най-новия Bluetooth 5.3, връзката е светкавична, стабилна и звукът е без загуби, осигурявайки най-високо качество на звука без забавяне.

6956116783129

Техническо описание

Цвят
Purple
Съвместими модели
Универсален
Функции
True wireless
Бързо зареждане
Микрофон
Хендсфри
Технологии
Bluetooth 5.3

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: