Слушалки Apple Airpods Pro (2nd Generation) Калъф MagSafe (USB-C) - 2023

Референция: MTJV3ZM/A

559,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Последна наличност

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

AirPods Pro (2-ро поколение) 2023 г. с USB-C вътреканални безжични слушалки.

AirPods Pro разполагат с до 2 пъти по-активно шумопотискане1 , адаптивна прозрачност и персонализирано пространствено аудио с динамично проследяване на главата за поглъщащ звук.2 Сега с множество накрайници за уши (XS, S, M, L) и до 6 часа време за слушане.

Персонализирано пространствено аудио

Като цяло способността за създаване на пространствен звук има за цел да ви накара да се чувствате така, сякаш сте в стаята с музиканта или групата, или на сцената на концерт, като вокалите и инструментите звучат така, сякаш са навсякъде около вас. Spatial Audio с AirPods Pro работи на всяко устройство, поддържащо съдържание Dolby Atmos. Когато се свърже с iPhone, оборудван с TrueDepth камера, този звук може да бъде персонализиран. Камерата TrueDepth анализира уникалната геометрия на главата ви, за да създаде профил Spatial Audio, който може лесно да се синхронизира с поддържаните устройства на Apple.

Динамично проследяване на главата

На съвместими устройства тази функция ви дава триизмерен звук, който се променя според движението на главата ви. Това води до по-естествено слушане, а при групови FaceTime разговори звучи така, сякаш сте в стаята с приятелите и семейството си.

Подобрено шумопотискане

Във второто поколение AirPods Pro Apple удвои ефективността на активното шумопотискане, като използва микрофони за шумопотискане заедно със заден вентилационен отвор за бързо откриване и филтриране на звуците.

Адаптивна прозрачност

Нормалният режим на прозрачност позволява връщането на външния звук, за да можете да водите разговори и да взаимодействате със света около вас. Второто поколение на AirPods Pro подобрява този режим с адаптивната прозрачност, която добавя слой за потискане, за да намали силата на нежеланите високодецибелни звуци, като например от строителни площадки и сирени.

Безжичен калъф за зареждане MagSafe

Включеният в комплекта калъф за безжично зареждане MagSafe е подобрен с добавянето на вграден чип U1 и високоговорител. Чипът позволява функцията Find My with Precision Finding, която издава звук, за да ви помогне да намерите калъфа, ако го изгубите. Можете също така да използвате функцията Find My with Proximity View, за да откривате бързо изгубени AirPods Pro, които са наблизо. Високоговорителят предлага и изцяло нови звукови сигнали за други функции, например когато батерията е изтощена или когато сдвояването е завършено.

Батерия за цял ден

С включено активно шумопотискане AirPods Pro от второ поколение осигуряват до 6 часа възпроизвеждане с пълно зареждане, а в калъфа за зареждане - още 24 часа. Зареждането на слушалките е толкова лесно, колкото да ги поставите вътре и да затворите капака. Самият калъф за зареждане може да се зарежда безжично чрез (опционална) подложка за зареждане, съвместима с Apple Watch, MagSafe или Qi, или с включения в комплекта кабел Lightning към USB Type-C.

Сензорни контроли

Интелигентните сензорни бутони, вградени в дръжките на всеки AirPod, ви позволяват да управлявате всички основни функции, като оставяте телефона си в джоба.

Леко плъзнете нагоре или надолу, за да увеличите или намалите силата на звука.

Натиснете стеблото, за да възпроизвеждате/паузирате звука и да отговаряте на входящи повиквания.

Задръжте стеблото, за да превключите между режимите на активно шумопотискане или адаптивна прозрачност.

Кристално ясни обажданията

Насоченият навътре микрофон работи с алгоритми за подобряване на гласа, за да разпознава по-добре гласа ви и да осигурява по-естествени телефонни и видео разговори.

Магическа настройка

Конфигурирането на AirPods Pro с всичките ви устройства с iOS е толкова лесно, че изглежда като магия. Просто поставете калъфа близо до вашия iPhone и докоснете "Connect", когато се появи съобщение. Това просто действие безпроблемно ги сдвоява с вашия iPhone и с всяко устройство в акаунта ви в iCloud.

AirPods и достъпност

За хората със селективен слух AirPods Pro могат да улеснят живота им. Функцията Conversation Boost се фокусира върху гласовете директно пред вас, за да ви помогне да водите по-естествени разговори. Функцията Headphone Accommodations може да усилва честотите, от които се нуждаете, за да чувате по-ясно. И накрая, с функцията Live Listen и вашия iPhone можете да чувате други хора на разстояние, например говорител в аудитория.

USB-C

Зареждайте MagSafe калъфа за зареждане с USB-C конектор, зарядно устройство за Apple Watch или MagSafe зарядно устройство. Можете да използвате и зарядно устройство, сертифицирано по стандарта Qi.

MTJV3ZM/A

Техническо описание

Цвят
White
Съвместими модели
Универсален
Функции
True wireless
Бързо зареждане
Микрофон
Хендсфри

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: