Безжични Слушалки Xiaomi Amazfit Powerbuds, Active White

Референция: 92049

149,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

 

 

Amazfit PowerBuds
Насладете се на ритъма.

 



Прецизен мониторинг на пулса
Amazfit PowerBuds са оборудвани с PPG сензор за прецизно наблюдение на пулса по време на физическа активност и ви уведомяват, когато сърдечната честота, ритъм, време или други данни надхвърлят нормалните граници, определени, за да направят тренировката ви по-безопасна и по-ефективна.

 




 

Магнитни спортни куки за уши.
Твърди и удобни, пригодени за тренировки.
Безопасно прилепване с уникалния дизайн на куките за уши чрез магнитно прикрепяне, който предотвратява падането при интензивни упражнения. При ежедневна употреба куките за уши могат да се свалят и съхраняват в кутията за зареждане, което ги прави лесни за съхранение.
   
Калъф за магнитно зареждане.
24 часа непрекъсната музика.
Слушалките предлагат 8 часа време за възпроизвеждане с едно зареждане, а заедно с магнитния калъф за зареждане могат да работят още 16 часа, което означава, че можете да се насладите на музика до 24 часа.
   
Професионална озвучителна система за спортуване.
Висококачествена композитна диафрагма.
Powerbuds от Amazfit доставят невероятен звук в ушите ви чрез професионалната спортна звукова система, за да направят вашата тренировка по-завладяваща и динамична. Високочувствителният магнит с висококачествена композитна диафрагма предлагат три ясни и силни честоти, осигуряващи звук с висока разделителна способност.
   
Режим Motion Beat.
Подобрява басовия ефект по време на тренировка.
Активирайте режима Motion Beat, за да увеличите басовете по време на упражнения, правейки ритмите на музиката по-ясни и по-силни, помагайки ви да контролирате ритъма на тренировката, правейки я по-удобна, приятна и динамична.
 
   
Известия в реално време, когато сърдечната ви честота е твърде висока.
Задайте предупреждения за сърдечната честота, ритъма, времето и други данни докато спортувате, които ще ви дават информация за вашето състояние по време на тренировка, намалявайки риска.
   
Режим Thru.
Винаги бъдете наясно със заобикалящата ви среда.
Докоснете слушалките, за да активирате режим Thru. Той увеличава силата на околния шум, така че когато правите упражнения на открито, можете да сте наясно с условията на движение около вас, за да предотвратите инциденти и да осигурите по-добра безопасност.
   
Устойчивост на вода и прах IP55.
Отлична водо- и прахоустойчивост благодарение на интегрирания дизайн. Компонентите на Amazfit Powerbuds са ефективно защитени срещу щети, причинени от прах, дъжд и изпотяване - без повече притеснения по време на тренировка.
   
Намаляване на шума с двоен ENC микрофон
Powerbuds от Amazfit приемат чист звук, ефективно инхибират други звуци от околната среда и ефективно намаляват шума, осигурявайки високо качество и яснота на разговорите.
   
Безжични. Засичане на носене. Функция за допир.
След настройка Amazfit Powerbuds могат да се свързват автоматично след изваждане от кутията за зареждане. С вградените сензори за уши можете да носите слушалките, за да възпроизведете звук и да ги извадите, за да спрете на пауза. И двете слушалки могат да бъдат персонализирани чрез управление с двойно и тройно докосване, за да се използват различни функции.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип In ear
Bluetooth Да
True Wireless Да
Функции Водоустойчивост Прахоустойчив Микрофон Външна шумоизолация Сензорно управление Extra Bass Устойчивост на изпотяване Спортен дизайн Усилване на външния шум

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Съдържание пакет 1 х Слушалки
Цвят Бял

ЕФЕКТИВНОСТ

Автономия 8 h
92049

Техническо описание

Цвят
White
Съвместими модели
Универсален
Функции
True wireless
Бързо зареждане
Микрофон
Хендсфри

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: