Безжични слушалки, Xiaomi 1More, HC905, ANC SonoFlow, Bluetooth 5.0, Вграден микрофон, Сребрист

Безжични слушалки, Xiaomi 1More, HC905, ANC SonoFlow, Bluetooth 5.0, Вграден микрофон, Сребрист

Референция: 96596

179,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Последна наличност

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

1ОЩЕ слушалки SonoFlow

Вижте колко фантастично могат да звучат любимите ви песни. Слушалките SonoFlow са оборудвани с 40 мм динамични драйвери, които гарантират кристално чист звук. Вградените микрофони позволяват удобни разговори, а модулът Bluetooth 5.0 отговаря за бързата връзка с устройството. Те също така използват иновативната технология за намаляване на шума QuietMax, която надеждно елиминира околните звуци. Специалното приложение предлага 12 EQ настройки, като времето им на работа достига до 70 часа. Сгъваемият и ергономичен дизайн ще осигури перфектен комфорт при използване дори при слушане на музика в продължение на много часове.

1 ПОВЕЧЕ/HC905-синьо/4

Запознайте се отново с любимите си песни

Слушалките SonoFlow ще ви изненадат с отличното си качество на звука. Благодарение на 40-милиметровите динамични драйвери с композитна DLC диафрагма можете да се насладите на детайлен, изразителен звук и дълбок и мощен бас. Те получиха и Hi-Res Audio сертификат, който потвърждава, че слушалките ще ви предложат уникално музикално изживяване.

1MORE/HC905-синьо/3

Потопете се в звуците

Сега нищо няма да ви попречи да слушате любимите си песни. Слушалките използват патентованата технология за намаляване на шума QuietMax на 1MORE, която надеждно намалява околните звуци с до 40 dB. Слушайте музика свободно, без значение дали се разхождате в парка или влизате в претъпкано метро! Искате ли да поддържате връзка със заобикалящата ви среда? Използвайте режима Transparent, който ще ви позволи да слушате любимия си плейлист, например по време на вечерната си тренировка за джогинг.

1MORE/HC905-синьо/8

Безжични и жични

Забравете ограниченията! Моделът SonoFlow може да работи както безжично, така и кабелно. Иновативната технология Bluetooth 5.0 гарантира бързо, надеждно и стабилно предаване на сигнала до 10 м. Освен това можете да сдвоите слушалките с 2 устройства едновременно! На ваше разположение е и 3,5 мм аудио кабел, благодарение на който лесно можете да свържете слушалките например към компютър.

1MORE/HC905-синьо/9

До 70 часа работа

Вече не е нужно да се притеснявате, че слушалките ви ще се разредят, когато най-малко го очаквате. Издръжливата батерия от 720 mAh предлага до 70 часа с изключен ANC режим или до 50 часа с включен ANC. Слушалките също така приемат бързо зареждане, така че след само 5 минути зареждане можете да слушате музика още 5 часа. Включеният в комплекта USB-C кабел ще улесни обновяването на енергията.

1MORE/HC905-синьо/6

Ясни разговори навсякъде

Говори по телефона без проблеми, дори и на изключително шумни места. Вградените микрофони с AI алгоритъм, комбиниран с технология за намаляване на шума, ще запишат точно гласа ви, като същевременно потискат околния шум. Благодарение на това вашият събеседник лесно ще чуе всяка ваша дума.

1 ПОВЕЧЕ/HC905-синьо/1

Работа без проблеми

Вградените бутони ви позволяват удобно да работите със слушалките. С тяхна помощ можете, наред с други неща: да управлявате входящи повиквания, да активирате гласовия асистент, да регулирате силата на звука или да променяте песните. Има и специално приложение 1MORE Music, което ви позволява да избирате от 12 предварително зададени EQ. Можете лесно да намерите правилната настройка на еквалайзера, която ще направи любимите ви песни да звучат още по-добре - независимо дали слушате рок, класическа или електронна музика.

1MORE/HC905-синьо/2

Ергономичен дизайн

Слушалките SonoFlow са създадени за комфорт. Те са оборудвани с меки слушалки за уши, изработени от протеинова кожа, които идеално прилягат към ушите, без да причиняват неприятен натиск. Не е нужно да се притеснявате за дискомфорт при продължителна употреба. Регулируемата лента за глава ви позволява да настроите слушалките според нуждите си.Освен това се отличава със своята сгъваема и изключително лека конструкция - тежи само 250 гр., което допълнително повишава комфорта при използване. В комплекта има и практичен калъф, който ще улесни съхранението и транспортирането.

1MORE/HC905-синьо/10

Включени

  • Слушалки
  • Покрийте
  • USB-C кабел за зареждане
  • аудио кабел (2,5 mm до 3,5 mm)
  • ръководство за употреба
Продуцент 1 УМИРА
Модел HC905
Цвят Син
Bluetooth версия 5.0
Рецепция До 10м
Bluetooth протоколи HFP/A2DP/AVRCP
Кодеци LDAC/AAC/SBC
преобразуватели 40 мм
Импеданс 32Ω
Капацитет на батерията 720mAh
Интерфейс за зареждане USB-C
Време за зареждане 80 минути
Работно време 50 часа (когато ANC е включен) 70 часа (когато ANC е изключен)
влизане 5V/1.1A
Тегло 250 гр
размер 170 x 192 x 82 мм
Приложение 1MORE музикално приложение
96596

Техническо описание

Цвят
Silver
Съвместими модели
Универсален
Функции
True wireless
Бързо зареждане
Микрофон
Хендсфри

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: