Безжични слушалки, Xiaomi 1More EH902 Evo, Черен

Референция: 96592

249,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Нова аудио еволюция: Комбинирани хибридни двойни драйвери, LDAC технология и балансирана арматура, слушалките 1MORE EVO осигуряват мощен студиен звук с ненадминати детайли.

Множество режими на активно шумопотискане: слушалките 1MORE EVO разполагат с 4 ANC режима и 2 режима на прозрачност. Активната дълбочина на шумопотискане може да достигне до 42dB.

Адаптивен ANC режим: 1MORE EVO слушалките разпознават интелигентно околните звуци и съответно превключват режима на шумопотискане, за да осигурят перфектно слухово изживяване.

Crystal Clear Calls: 6 вградени микрофона работят с интелигентен алгоритъм, за да уловят и усилят прецизно гласа ви от пренаселената среда.

Регулируеми режими на EQ: Персонализирайте аудио предпочитанията си в приложението 1MORE MUSIC за потапящо слушане. Ние предлагаме персонализиран EQ, Preset EQ и SoundID, от които да избирате. (Версията на фърмуера на слушалките трябва да се актуализира до най-новата)

Изведете музикалното си изживяване на ново ниво

Влюбете се в музиката отново. Динамичните 10 мм драйвери, комбинирани с хибридна технология за активно шумопотискане Quiet Max, ви позволяват да се съсредоточите напълно върху красотата на песните, които свирите. Слушалките са сертифицирани за Hi-Res Audio Wireless и използват кодек LDAC, което означава, че осигуряват звук с най-високо качество. Всичко това означава, че можете да се наслаждавате на кристално чист звук, наситен с детайли, чисти вокали и мощен бас.

Допълнителни възможности с приложението

Специалното приложение 1MORE Music ви позволява да избирате от 12 EQ настройки, за да отговарят на различни музикални жанрове. Независимо дали предпочитате хип-хоп, класическа или електронна музика, можете лесно да намерите настройка, която отговаря на музиката, която харесвате. Искате ли допълнително да персонализирате слушалките според вашите вкусове? Възползвайте се от ръчната настройка на еквалайзера!

Те ще работят във всяка ситуация

Потопете се в звуците на музиката и забравете за света около вас. Слушалките 1MORE EVO използват иновативна технология за шумопотискане, която предлага до 4 режима. Адаптивният ANC автоматично настройва нивото на шумопотискане спрямо средата, в която се намирате. Режимът ANC Strong е полезен, когато пътувате със самолет или влак - той намалява шума до 42 dB. Искате да увеличите концентрацията си по време на работа? Използвайте мекия режим ANC! Във ветровити дни WNR, който автоматично намалява шума от вятъра, е идеален. Предпочитате да поддържате връзка със заобикалящата ви среда? Възползвайте се от режима на прозрачност!

Надеждно предаване на сигнала

Кажете сбогом на смущенията и закъсненията! 1MORE Evo използва Bluetooth 5.2 технология, която осигурява бърза и непрекъсната връзка до 10 м. Свържете се без усилие с до 2 устройства едновременно - можете удобно да превключвате между сдвоени устройства, без да се налага да се свързвате отново. Нещо повече, слушалките поддържат Google Fast Pair, което ще направи сдвояването на Android устройства лесно.

Говорете свободно по телефона

Всяка слушалка е снабдена с 3 микрофона, които, комбинирани с интелигентния алгоритъм DNN (Deep Neural Network), ще записват надеждно гласа ви дори в шумни зони. Алгоритъмът, разработен от 1MORE, ефективно елиминира всички нежелани фонови шумове. Можете да сте сигурни, че вашият събеседник ще чуе всяка ваша дума, независимо къде се намирате.

Слушайте музика до 28 часа

Наслаждавайте се на звуците на любимите си песни толкова дълго, колкото искате! Слушалките могат да издържат до 8 часа, когато режимът ANC е изключен, или до 5,5 часа, когато е включен. Искате ли да удължите това време? Няма проблем - използвайте кутията за зареждане и удължете времето им на работа до 28 часа! Слушалките поддържат и бързо зареждане, така че можете да слушате музика още 4 часа след само 15 минути зареждане. Нещо повече, можете лесно да ги зареждате с помощта на безжичното зарядно устройство.

С мисъл за комфорта

Слушалките са проектирани да осигурят максимален комфорт дори при продължителна употреба. Благодарение на внимателно обмисления дизайн, те прилягат плътно и няма да изпаднат от ушите ви. В комплекта ще намерите и 5 чифта сменяеми гумени ленти в различни размери, което ги прави още по-персонализирани. Те също така са IPX4 водоустойчиви - капките дъжд и потта няма да ги изплашат!

Още по-лесен за използване

Сега можете удобно да управлявате вашия музикален плейър, без да се налага да посягате към телефона си! Слушалките са оборудвани с интуитивни сензорни панели за лесна работа. Можете да ги използвате, за да спрете или възобновите възпроизвеждането, да активирате гласовия асистент или да промените режимите. Нещо повече, можете да персонализирате функциите на панелите с помощта на приложението 1MORE Music.

Включени

слушалки

сменяеми гумени ленти x5 (XS / S / M / L / XL)

96592

Техническо описание

Цвят
Black
Съвместими модели
Универсален
Функции
True wireless
Бързо зареждане
Микрофон
Хендсфри

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: