• -15%

Сушалки wireless Anker Soundcore Space A40, ANC, Hi-Res, Безжично зареждане, Син

Референция: 0194644106157

179,00 лв.
152,15 лв. Спестявате 15%
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Последна наличност

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Casti in-ear mega usoare Anker Soundcore Space A40

Намалете шума с до 98%
Слушалките Anker Soundcore Space A40 имат подобрена система за анулиране на шума, за да блокират по-широк диапазон от разсейващи шумове. Така, където и да отидете, винаги ще имате необходимото спокойствие, за да се концентрирате.

Автоматичното шумопотискане се адаптира автоматично
Слушалките Anker Soundcore Space A40 откриват външни шумове и автоматично избират подходящо ниво на шумопотискане в зависимост от околната среда. Насладете се на личното си пространство, независимо дали сте на закрито, на открито, пътувате до работа или летите.

50 часа лично пространство и спокойствие
Слушалките Anker Soundcore Space A40 имат достатъчно автономност, за да се насладите на до 1000 песни или 25 филма. Слушалките имат време за възпроизвеждане от 10 часа с едно зареждане, а бързото зареждане ви дава 4 часа време за слушане от 10-минутно бързо зареждане.

Изключително детайлен звук
Благодарение на пионерските драйвери с двойна диафрагма на Soundcore, шумопотискащите слушалки Space A40 произвеждат звук с мощни баси, чисти средни и ярки високи. Можете също да слушате с помощта на LDAC режим за Hi-Res Audio Wireless звук.

Удобно, независимо колко дълго слушате
Безжичните шумопотискащи слушалки Anker Soundcore Space A40 са по-малки от всички други слушалки ANC Soundcore. Те са леки като лист хартия и имат ергономична форма, така че да пасват удобно в ушите.

Адаптивно шумопотискане
Функцията за потискане на шума открива нивото на шума около вас, след което автоматично избира идеалния режим за вашата среда и намалява шума с до 98%.

Изключително дълго време за възпроизвеждане от 50 часа
Вземете 10 часа време за слушане от едно зареждане - достатъчно време за възпроизвеждане, за да слушате цял ден. Калъфът за зареждане предлага 4 пълни зареждания на слушалките за удобно презареждане в движение, а 10-минутно зареждане на слушалките ще осигури 4 допълнителни часа употреба.

Звук с изключителна детайлност
Пионерски двуслойни метални и керамични диафрагмени драйвери осигуряват изключително детайлен звук с мощни баси, ясни средни и високи честоти за невероятно изживяване при слушане.

Насладете се на уникален звуков профил
Използвайте подобрената функция HearID Sound 2.0 в приложението, за да анализирате как ушите ви чуват музика. Изключителната технология Soundcore след това създава персонализиран звуков профил, напълно съобразен с вашите уши. Използвайте приложението Soundcore, за да приспособите звука на Anker Soundcore Space A40 към вашите предпочитания. Изберете от 22 предварителни настройки на EQ, създайте персонализиран профил HearID Sound 2.0, персонализирайте шумопотискането и достъп до режими на прозрачност.

Удобно носене през целия ден
С ергономична форма, 5 размера силиконови накрайници за уши и тегло от само 4,9 g, слушалките Anker Soundcore Space A40 ще останат удобно на място по време на дълъг ден на носене.

Винаги чист звук при повиквания
Безжичните шумопотискащи слушалки Space A40 имат 6 микрофона и AI алгоритъм за интелигентно идентифициране на вашия глас, така че да се чува ясно и силно по време на разговори.

Подобрена прозрачност
Използвайте режим на среда, когато искате да чуете звука на трафика или превключете на гласов режим, за да можете лесно да говорите с хората, без да сваляте слушалките си.

MultiPoint връзка
Улеснете прехода от музика, разговори и видео, като свържете Space A40 към две Bluetooth устройства едновременно.

Безжично зареждане
Калъфът за зареждане може да се зарежда чрез безжична подложка за зареждане или USB-C кабел.

Anker
0194644106157

Техническо описание

Цвят
Blue
Съвместими модели
Универсален
Функции
True wireless
Бързо зареждане
Микрофон
Хендсфри

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: