• -15%
  • Нов

Anker - Wireless Headphones Space Q45 - Bluetooth 5.3, Noise Cancelling, USB-C - White

Референция: 0194644107567

249,99 лв.
212,49 лв. Спестявате 15%
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Слушалките Anker SoundCore Space Q45 предлагат високо качество на звука и са оборудвани с адаптивно шумопотискане, 50 часа автономна работа и поддръжка на LDAC за високо аудио изживяване.

Обновено адаптивно шумопотискане

Ултра-широката обновена ANC система идентифицира и блокира шумовете прецизно. С различните режими можете да изберете този, който ви подхожда най-добре - за път, за полет, на закрито и на открито. Изберете между 5 режима на прозрачност, когато искате да сте нащрек с околната ви среда.

AI-подобрени разговори

Независимо дали сте в кафене, във влака или просто на разходка, ще ви чуват идеално от другата страна на разговора, благодарение на два микрофона и AI алгоритъм, който идентифицира и улавя гласа ви точно от заобикалящата ви среда, независимо къде се намирате.

Идеални за пътуване

Насладете се на до 50 часа музика с включен ANC или до 65 часа в стандартен режим. Ако батерията се изтощи, можете да свържете слушалките с включения в комплекта AUX кабел.

Детайлен звук

Драйвери с диафрагма с двойни слоеве ви доставят силен бас, чисти средни честоти и страхотни високи. LDAC пренася тройно повече детайли от стандартен Bluetooth кодек за перфектно музикално изживяване.

Двойна връзка

Останете свързани с две устройства с Bluetooth 5.3. Незабавно превключвайте между музика, обаждания и други на различни устройства безпроблемно, за да ви спести време и усилия.

Anker
0194644107567

Техническо описание

Цвят
White
Съвместими модели
Универсален
Функции
True wireless
Бързо зареждане
Микрофон
Хендсфри

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: