Видеорегистратор DVR Xiaomi 70mai A800S Dash Cam Pro Plus 4K UltraHD , IPS 3.0", 140 FOV, ADAS, GPS, Night Vision,Wi-Fi

Видеорегистратор DVR Xiaomi 70mai A800S Dash Cam Pro Plus 4K UltraHD , IPS 3.0", 140 FOV, ADAS, GPS, Night Vision,Wi-Fi

Референция: 93812

269,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

 

 

 

Супер висока 4K UHD резолюция

A800 надхвърля границите на качеството на изображението с най-високия индустриален стандарт до 4K Ultra High Definition*, разделителна способност 3840 x 2160, предоставяйки невероятно ясни рамки, когато сте на път.

 

 

Отлично качество на изображението

A800 използва 7 броя висококачествени обективи с бленда F1.8 и сензор Sony IMX415, който обработва кадрите по-бързо, за да осигури по-ясно и по-живо изображение.

 

Super Night Vision

A800 използва обектив с диафрагма F/1.8 с технология 3D DNR (динамично намаляване на шума) и интелигентен алгоритъм AI за намаляване на шума в изображението. Това позволява на A800 да има изключителна производителност при слаба светлина, като ви дава най-ясното изображение по всяко време на деня или при определени метеорологични условия.

 

 

Усъвършенствана система за подпомагане на шофирането(ADAS)

Усъвършенстваната система за подпомагане на шофирането (ADAS) открива обкръжението ви и разполага с гласови предупреждения в реално време, които ви предупреждават за проблеми с безопасността. Системата за предупреждение за напускане на лентата ще ви предупреди, когато колата започне да се движи извън вашата собствена лента, наблюдавайки знаците на лентата на пътя. Системата за предупреждение за сблъсък отпред може да разпознава и наблюдава превозните средства пред вас, като изчислява тяхната скорост и пространството между автомобилите, за да предотврати сблъсъци отпред по време на шофиране.

 

 

24-часово наблюдение на паркинга

Продължете да наблюдавате, когато ви няма. Вграденият G сензор може автоматично да открива внезапни трусове или сблъсъци и ще започне да записва, за да можете да заснемете всеки инцидент. Ще получите известие за проверка на вашите записи за събития в приложение 70mai, ако възникне инцидент.

 

 

Вграден GPS

Вградената GPS бордова камера обработва данните по-ефективно и по-бързо. Той действа като прецизен компютър за пътуване и може да се следи в приложението 70mai. Данните включват: пробег, обхват, средна скорост, максимална скорост, продължителност и т.н. Чудесен е за дълги пътувания, за да установите точното място на инцидент, ако се случи.

 

 

Контрол на приложения и споделяне на филми

Свържете приложението 70mai с вашия собствен бордов WiFi, можете да настроите и контролирате камерата в приложението, както и да управлявате, изтегляте и споделяте видеоклипове.

Споделянето вече не е проблем с 70mai A800. Споделете кадрите на вашия доставчик на застрахователни услуги веднага след инцидент. Споделете вашите снимки или видеоклипове в социални платформи, включително Youtube, Facebook, Instagram, VK и др. Запазете спомените си от където и да пътувате и каквото видите по време на пътуването.

 

 

Цикличен запис

 

A800 използва цикличен запис за непрекъснато презаписване на по-стари изображения, така че не се нуждаете от нова карта, след като картата се запълни до капацитета си. Можете да проверите и изтеглите видеоклипове, записани в приложението 70mai.

 

 

Захранващият кабел за опцията наблюдение на паркинга НЕ Е ВКЛЮЧЕН!

ОБЩИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Предназначен за Видеорегистратор
Тип камера Единична
Свързаност MicroUSB Wi-Fi (свързаност с приложения)
Функции GPS Разпознаване на движение Отчитане на контурите Режим на паркиране Откриване на инциденти Нощен режим ADAS
Съдържание пакет 1 x Камера
Цвят Черен

ПРОЦЕСОР И ПАМЕТ

Тип слот памет Micro SD
Максимален капацитет на картата памет 256 GB

ДИСПЛЕЙ И БАТЕРИЯ

Тип дисплей LCD
Технология дисплей IPS
Диагонал дисплей 3 inch
Разолюция на дисплея 3840 x 2160
Капацитет батерия 500 mAh

ФОТО И ВИДЕО ХАРАКТЕРИСИТИКИ

Сензор SONY IMX415
Видео запис 4K
Видео резолюция 3840 x 2160
Зрителен ъгъл 140 °
Бленда F1.8
93812

Техническо описание

Цвят
Black

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: