• -5,01 лв.

Чанта за лаптоп Ugreen 15'' (30325 LP437), Сив

Референция: 6957303833252

35,00 лв.
29,99 лв. Спестявате 5,01 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Удобната и дизайнерска чанта за лаптоп е основен инструмент за всеки, който иска да използва свободно своето устройство. За работа и забавление вземете лаптопа си със себе си, но не забравяйте да го скриете в плътната чанта. Това е единственият начин да го предпазите от повреда, удари и кражба. Вътрешните слоеве са изработени от мека материя и предпазват вашето устройство от надраскване. Трислойна структура е най-добрият избор. С UGREEN можете да очаквате вашата джаджа да бъде не само надеждна, но и елегантна.



Солидна трислойна структура



Чанта UGREEN е съставена от три слоя. Външният слой осигурява висока защита срещу влага и наводнение. В случай на дъжд, вашият лаптоп ще бъде обезопасен! Естетичният вид на продукта е гарантиран за дълго време, тъй като не е податлив на надраскване.



Централният слой е тънка и мека ударопоглъщаща пяна. От вътрешната страна има мека подплата, която предпазва корпуса от надраскване.



Съвместим с лаптопи



Тази чанта е подходяща за лаптопи, чийто размер на екрана е макс. 15,9 инча.



Удобна вътрешна подредба



Освен отделението за лаптоп, в чантата има серия от джобове за дребни предмети. Можете да съхранявате вашите ключове, мобилен телефон, зарядно устройство, слушалки, химикалки и карти с памет, портфейл и всичко друго, от което се нуждаете, когато напуснете дома си!



Удобен захват



Чантата е снабдена с две дръжки, които пасват идеално на дланта. В зависимост от предпочитанията можете да го държите отдолу, също като куфарче.
6957303833252

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: