• -3,00 лв.

Адаптер за слушалки Ugreen 3,5 mm mini jack към USB Type C, 10cm, Черен

Референция: 6957303856312

27,00 лв.
24,00 лв. Спестявате 3,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Подобрете качеството на звука



Благодарение на използването на адаптера, можете да използвате слушалки, оборудвани с мини жак щепсел устройства с порт USB тип C. Има още. Адаптерът подобрява качеството на звуците, гарантирайки перфектно стабилно и чисто аудио. Това е чудесен избор, ако сте любител на музиката, който търси висококачествена музика във всяка ситуация.



Солидно производство



Слушалките често са изложени на повреди, произтичащи от интензивна употреба и пренасяне при неблагоприятни условия, например в раницата или чантата. Адаптерът Ugreen е произведен с използване на висококачествени материали – щепселът и портът са базирани на алуминий, а кабелът е подсилен с найлонова оплетка. Накрайниците са устойчиви на влага, не ръждясват и не са податливи на други повреди. Закрепването им към кабела е подсилено с здрава пластмаса, за да се предотвратят най-честите дефекти, тоест разкъсване на щепсела.



Широка съвместимост



Благодарение на адаптера можете стабилно да свържете вашите устройства към таблет, смартфон и лаптоп, снабдени с порт USB тип C. Адаптерът ще работи добре заедно с:



  • слушалки, микрофон, комплект за свободни ръце в колата.



Това е малка джаджа, която значително подобрява комфорта и повишава функционалността на вашата електроника, не само у дома, но и по време на пътувания и в офиса.
6957303856312

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: