• -2,01 лв.

Кабел Ugreen stereo audio AUX cable 3,5 mm mini jack - Type C за smartphone 1m. Black (CM450 20192)

Референция: 6957303821921

25,00 лв.
22,99 лв. Спестявате 2,01 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Искали ли сте някога да пуснете музика от мобилен телефон, докато работите на компютър, шофирате кола или използвате аудио оборудване, но не можете? Благодарение на джаджата Ugreen, това е просто. Специално проектиран аудио кабел може да бъде свързан към смартфон чрез конектор USB тип C, а след това към вашето устройство с AUX порт.



Подсилена и стилна конструкция



Ugreen кабелът ще ви позволи да правите повече от просто да се наслаждавате на любимата си музика. Той е проектиран да изглежда привлекателно. Акцентът трябва да бъде поставен върху кабела – той е гъвкав и покрит с усилен материал. Благодарение на това той не се счупва, което се случва със стандартните кабели.



Голяма издръжливост



Структурата на щепселите в аудио кабела Ugreen е подсилена. Не е нужно да се притеснявате за пукнатини в областта на щепсела USB тип C или 3,5 мм. По този начин можете да избегнете огъване или протриване на кабела в това критично място, което важи за други кабели.



Много възможности



След като свържете кабела към мобилния телефон през порт USB тип C, получавате практически неограничени възможности – това е благодарение на мини жак 3,5 мм накрайник. Ще ви бъде позволено да се свържете с радиото на колата, високоговорителите, слушалките и много други устройства със съответен порт. Благодарение на това винаги можете да държите любимата си музика близо до вас и да я пускате на всяко място.
6957303821921

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: