• -6,01 лв.

Безжичен високоговорител Ugreen 2RCA / 3,5 mm mini jack Bluetooth 5.0 aptX receiver (40759), Черен

Референция: 6957303847594

66,00 лв.
59,99 лв. Спестявате 6,01 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Безжичен кабелен високоговорител с висококачествен звук



UGREEN Bluetooth 4.1 приемник с EDR прави вашите традиционни високоговорители безжични с висококачествен звук и стабилно предаване без забавяне, освобождавайки ви от границата на дългия проводник. с EDR поддържа висококачествен звук и осигурява стабилно аудио предаване без забавяне.



Лесен за настройка и сдвояване



Включете 3,5 мм аудио конектор в 3,5 мм жак на този безжичен музикален адаптер и сдвоете с вашите Bluetooth устройства, за да се наслаждавате на музика, автоматично повторно сдвояване за безпроблемно изживяване.



Универсална съвместимост



Този Bluetooth 4.2 приемник може да бъде свързан към всеки A/V приемник и всякакви захранвани високоговорители със стандартен 3,5 мм жак или 2RCA портове, идеален съвместим за домашно кино, стерео системи и автомобилни стереосистеми, също съвместим със смарт телефони, iPod Touch , iPhone, iPad и устройства с Android. ЗАБЕЛЕЖКА: Това е просто приемник, а не предавател.



Поточно предаване на музика на 2 високоговорителя едновременно



С опции за свързване както 3,5 мм, така и 2RCA, можете да се наслаждавате на музика безжично на 2 високоговорителя едновременно. Изключително дълъг живот на батерията: Bluetooth адаптерът идва с вградена батерия, която поддържа 8 часа време за възпроизвеждане и се нуждае само от 2 часа, за да се зареди напълно. Моля, използвайте захранващия адаптер на DV 5V/2A Max за зареждане на приемника.



Безжична връзка с дълъг обхват



Безжичният Bluetooth адаптер поддържа връзката до 10 метра/33 фута, контролирайки музиката, която се възпроизвежда на голямо разстояние.
6957303847594

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: