Кабел Dudao cable USB Type C 2.1A 1m (L4T 1m white), Бял

Референция: 6970379614679

10,99 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Dudao cable USB Type C 2.1A 1m cable



USB / USB кабел тип C. Идеален за подновяване на енергията на мобилни устройства като смартфони или таблети.



  • Бързо и безопасно зареждане - Токът от 2.1A и кабелът от дебели жила са гаранция за експресно и стабилно зареждане едновременно. Преди да се усетите, вашето оборудване ще работи отново!

  • Интелигентен чип - Аксесоарът има интелигентна система за управление, която настройва оптималното напрежение към конкретното оборудване. Вашият смартфон ще получи точно толкова електричество, колкото му е необходимо за възстановяване в най-кратки срокове, без риск от повреда на батерията.

  • Зареждане и пренос на данни едновременно - Подновяване на енергия при прехвърляне на файлове и прехвърляне на файлове при подновяване на енергия. Няма ненужни прозорци, които ви принуждават да изберете само една опция.

  • Подсилена връзка - Най-критичната точка на всеки кабел - връзката между кабела и щепсела е допълнително подсилена, за да се предотврати напукване. Малка промяна, която значително удължава живота на целия аксесоар.

  • Издръжлив и издръжлив - Кабелът е изработен от висококачествен, екологичен TPE, изключително гъвкав и устойчив на високи температури и огъване. Не е нужно да се притеснявате, че целият кабел ще бъде изхвърлен при случайно дърпане.

  • Практично велкро - Благодарение на прикрепеното велкро, съхранението и транспортирането на аксесоара няма да бъде проблем. И без един от най-големите кошмари на жици – заплитане. И сигурно няма човек на света, който да не е проклинал дори веднъж на аксесоар, усукан като гордиев възел, нали?

6970379614679

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: