Електрическа тротинетка Xiaomi Scooter 3 Lite, 300W, 25km/Ч, Бял

Референция: BHR5389GL

819,99 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Последна наличност

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Бързо каране и лесно катерене

По-тънката рамка осигурява същата силна производителност, но с по-малко натоварване на тялото, като дава на скутера подобрена скорост и способност за катерене за бързо, стабилно и леко пътуване.

3 свободно регулируеми скорости

Превключвайте между 3 режима на захранване - пешеходен, стандартен и спортен - за да посрещнете различни нужди, като висока скорост на пътуване или удължен живот на батерията.

Висококачествена литиева батерия

Висококачествената литиева батерия има капацитет за 20 км обхват, което е лесно достатъчно за всички нужди при пътуване на къси разстояния. В същото време BMS интелигентно осигурява цялостна защита на батерията.

Бързо сгъване в 3 стъпки

Иновативен сгъваем дизайн за минималистичен външен вид, удобно съхранение и повече стабилност.

Материал с висока якост, лек и лесен за носене

Проектиран за млади хора, които преследват лек и бърз начин на живот, скутерът е изработен от лека алуминиева сплав с висока якост, което го прави по-лек, по-лесен за повдигане и по-удобен за носене, когато сте навън.

Минималистично T-образно кормило с компактен вид и усещане

Опростеният дизайн на кормилото създава визуално усещане за минимализъм и лекота. Предната светлина също се премества надолу, за да се намали тежестта отгоре и да се освободи място за по-голямо арматурно табло, оптимизирайки изживяването на дисплея на потребителя.

Класическа ергономия, проектирана за комфорт

Ширината на палубата е увеличена, за да се подобри стабилността при изправяне при каране, осигурявайки по-стабилно и удобно каране.

Интегриран дисплей за ясна информация с един поглед

Предишните разделени области на дисплея са интегрирани в един дисплей с минималистично оформление за по-добро и по-сбито визуално изживяване.

BHR5389GL

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: