Фритюрник Philips Airfryer XXL HD9650/90, Twin TurboStar технология, Капацитет 7.3 л, Цифров дисплей, Черен

Референция: 8710103845751

589,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Последна наличност

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Максимален вкус, минимум мазнина

Philips Airfryer XXL използва горещ въздух за пържене на любимата ви храна с малко или без никакво олио. Новата технология за премахване на мазнини е предназначена за извличане и улавяне на мазнини от храната, което я прави най-здравословният начин за пържене за вас и вашето семейство.

Технология за извличане на мазнини отделя и улавя излишната мазнина - Яжте по-здравословни ястия с отстранени от храната излишни мазнини. Philips Airfryer е единственият Airfryer с технология за отстраняване на мазнини, която отделя и улавя излишните мазнини. Насладете се на вкусна храна, хрупкава отвън и крехка отвътре, с максимален вкус и минимални мазнини.

Семейният размер XXL побира цяло пиле или 1,4 кг пържени картофи - Да, можете да готвите храна за цялото семейство в новия Airfryer XXL. Пълният му капацитет улеснява готвенето на голямо, вкусно ястие. Можете да сготвите цяло пиле или дори до 1,4 кг пържени картофи, за да задоволите гладното семейство или приятели. Сервирайте до шест порции с голямата кошница със съвместимост от 7,3 литра.

Режим за поддържане на топлината за гъвкаво време на сервиране - С нашия удобен режим на подгряване можете да се насладите на яденето си, когато сте готови. Той ще поддържа храната ви топла и при идеалната температура до 30 минути.

Технология Rapid Air за вкусни и по-хрупкави резултати - Технологията Rapid Air на Philips създава 7x по-бърз въздушен поток за вкусни хрупкави резултати. Насладете се на по-здравословни и вкусни закуски и ястия, хрупкави до съвършенство, но крехки отвътре

1,5 пъти по-бързо от фурна - Готвенето е по-бързо и по-удобно от всякога с Airfryer на Philips. Благодарение на нашата технология за моментално загряване и технологията Rapid Airflow храната ви ще се готви 1,5 пъти по-бързо, отколкото във фурна. Най-добрата част е, че няма нужда да подгрявате AirFryer. Просто го включете и започнете да готвите.

QuickClean и всички подвижни части са подходящи за почистване в съдомиялна машина - Почистването става бързо и лесно благодарение на кошницата QuickClean на Airfryer със сваляща се незалепваща мрежа. Както кошницата, така и подвижното отделение с незалепващо покритие също могат да се мият в съдомиялна машина за почистване без суетене.

Пържете с малко или без никакво олио - Airfryer използва горещ въздух за приготвяне на любимите ви храни с малко или без никакво олио, така че можете да пържите с до 90% по-малко мазнина. Насладете се на хрупкави резултати със страхотен вкус – като при дълбоко пържене – с най-малко количество мазнини.

Цифров дисплей с 5 предварително настроени програми за готвене - Цифровият интерфейс е лесен за използване с предварително настроени програми за готвене с едно докосване на замразени картофи за пържене, месо, риба, цяло пиле и пилешки пръчици. Регулаторът QuickControl задава температура и време за готвене.

Изпържете. Изпечете. Гриловайте. Запечете. И дори претоплете - Можете да направите стотици ястия във вашия Airfryer. Пържете, печете, гриловайте, запичайте и дори претопляйте ястията си. Всяка хапка е толкова вкусна, колкото и последната, благодарение на въздушния поток и дизайна "морска звезда" на Philips. Готви храната равномерно от всички страни за перфектно ястие всеки път.

Включени са стотици рецепти в приложението и безплатна книга с рецепти - От бързи здравословни закуски до цели семейни ястия, нашата безплатна книжка с рецепти разполага с повече от 30 вкусни идеи и лесни за следване инструкции от професионални главни готвачи. Нашето приложение Philips Airfryer е пълно с повече съвети, уроци и лесни за следване рецепти.

8710103845751

Конкретни референции