• -20,00 лв.

Безжичен контролер Hori Onyx Wireless Controller за PlayStation 4 / PC

Референция: 4961818031180

139,90 лв.
119,90 лв. Спестявате 20,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Hori ONYX Plus Официален лицензиран безжичен контролер на Sony за PlayStation4



Безжичният контролер ONYX Plus е следващата еволюция в игрите на PS4. От години геймърите на PlayStation®4 са ограничени до едно оформление на контролера. Днес HORI променя това с ONYX Plus, ергономичен, 2,4 GHz безжичен контролер, проектиран от нулата, за да отразява нуждите на съвременния плейър. Шасито с широко захващане седи удобно в ръцете, а офсетовото аналогово оформление отразява това на по -модерните конзолни геймпади. 3,5 мм аудио жак за пълно аудио потапяне и стратегически разговори между играчите. Наскоро добавена съвместимост с компютър за всички видове игри. За геймърите, които тепърва ще закупят PlayStation®4 въпреки голямата колекция от ексклузивни заглавия на платформите, сега е моментът да инвестират. Насладете се на ексклузивни PlayStation®4 на контролер, който отговаря на вашия стил на игра - във вашите ръце е. Официално лицензиран от Sony.



Hori, доказалият се производител на аркадни стикове за конзоли и създатели на първият официално лицензиран PlayStation 4 геймпад – Hori Onyx, са взели любимия на мнозина контролер и са го подобрили, според всички желания на потребителите.



Ергонононичен дизайн



Със своите диагонално разположени стикове, Hori Onyx Plus дава на играчите алтернативното разположение на пръстите, предпочитано от много топ кибер-спортисти.



Безжична свобода, жична бързина



Hori Onyx Plus е оборудван с хардуерен превключвател, който ти позволява да избираш между безжична връзка или жична такава*, за свръхбързо време на ответна реакция.



Съвместимост с PC*



Хардуерен превключвател, удобно разположен на долната страна на контролера, превръща твоя PlayStation 4 геймпад в контролер за персоналния ти компютър.
4961818031180

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: