• -4,00 лв.

Хъб Ugreen USB Type C - 4x USB 3.2 Gen 1, Hub (CM473 20841), Silver

Референция: 6957303828418

39,99 лв.
35,99 лв. Спестявате 4,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Случвало ли ви се е да ви липсва място за свързване на друго устройство, докато използвате компютър или лаптоп? Случвало ли ви се е да използвате допълнителна клавиатура или мишка и да се окаже, че трябва да изключите необходимото устройство, за да свържете мобилния диск? Ако е така, Ugreen е подготвил перфектно решение. Това е HUB с допълнителни четири USB порта.



Издръжливо и интересно покритие



HUB от Ugreen е не само перфектен аксесоар за всеки потребител. Освен това е страхотно проектирана малка джаджа. Най-важните характеристики са скрити в компактен, но солиден корпус. Отстрани са всички необходими USB портове. 15-сантиметров кабел ще бъде подходящ за лаптопи. И все пак потребителите на компютри не могат да се оплакват, тъй като е достатъчно дълъг, за да се свърже безопасно и да постави HUB в желана позиция.



Бързи портове USB 3.0



Ако цените скоростта, ще бъдете доволни от факта, че Ugreen HUB използва USB 3.0. технология, която позволява бърз трансфер на данни до 5 Gb/s. Той е 10 пъти по-бърз, отколкото при стандартните USB портове, базирани на технология 2.0. Високата скорост ще бъде оценена особено когато трябва да копирате голям брой файлове.



Много висока универсалност



Удобният HUB гарантира значителна универсалност. Това се дължи на порт USB тип C, който в момента е едно от най-популярните решения във всяко устройство. Тъй като е малък, можете лесно да опаковате HUB в дамската си чанта или чанта за лаптоп и да го вземете на всяко пътуване.

6957303828418

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: