• Изчерпано

Външен SSD диск Ugreen M.2 housing case USB 3.2 Gen 2 (SuperSpeed USB 10 Gbps) + кабел USB Type C 0,5m (CM400 10902), Сив

Референция: 6957303819027

0,00 лв.
С вкл. данък
Количество
Изчерпано

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Перфектен дизайн и солидна изработка



Корпусът на Ugreen SSD диска е направен от твърди материали. Това ви позволява ефективно да обезопасите диска, който ще бъде монтиран в гореспоменатия корпус, без риск от повреда. За да повишите комфорта на използване, можете да използвате кабела с дължина 50 см. Дългият кабел е предназначен за потребители на компютри, които могат удобно да се свържат към основното устройство. Въпреки това можете да го използвате свободно, според вашите нужди.



Високата скорост, която ще оцените



Ключов параметър при избора на дисковия корпус е скоростта на трансфер на данни. Притурката Ugreen ще отговори на всичките ви очаквания в това отношение. Корпусът осигурява висока скорост на пренос на данни, така че SDD дискът ще изпълнява основната си задача.



Лесен монтаж



Корпусът на диска е чудесно решение, ако цените простите иновации. Инсталирането на диска е много лесно и бързо. Трябва само да отворите кутията, да извадите защитната скоба, да поставите диска вътре, да заключите защитната скоба и кутията. Същото важи и когато възнамерявате да извадите SSD диска от корпуса.
6957303819027

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: