• -3,00 лв.

Калъф Ugreen Protective Silicone Case Soft Flexible Rubber Cover за iPhone 12 Pro/iPhone 12, Прозрачен

Референция: 6957303815333

15,00 лв.
12,00 лв. Спестявате 3,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Гумен гъвкав силиконов калъф за телефон Ugreen Protective Silicone Case



Ugreen Protective Silicone Case е силиконов калъф с вкус, който гарантира безопасност за нашия смартфон и страхотен комфорт при използване за нас. Най-висококачественият материал, от който е изработен калъфа, гарантира не само изключителна издръжливост на наслагването, но и неговото сигурно захващане. Държейки в ръка телефон, оборудван с този аксесоар, можете напълно да се съсредоточите върху сърфирането в интернет или писането на текстови съобщения. Не се притеснявайте, че устройството ще се изплъзне.



Ъгли за въздушна охрана



Защитният калъф има ударопоглъщащи ъгли Air-Guard, които предлагат допълнителна защита срещу падания и удари на къси разстояния.



Хибридна защита



Съчетавайки гъвкава TPU рамка и ударопоглъщащи ъгли, този калъф осигурява цялостна защита, без да жертва яснотата. Повдигнатите ръбове предпазват екрана и камерата от триене в плоски повърхности и надраскване.



Изглежда и се чувства страхотно



Напълно прозрачен дизайн позволява на този прозрачен калъф да демонстрира оригиналния вид на вашите телефони. Гъвкавата TPU броня предлага сигурен и удобен захват.
6957303815333

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: