• -2,10 лв.
Калъф Ugreen Protective Silicone Case Soft Flexible Rubber Cover за iPhone 12 mini, Navy blue

Калъф Ugreen Protective Silicone Case Soft Flexible Rubber Cover за iPhone 12 mini, Navy blue

Референция: 6957303824533

25,00 лв.
22,90 лв. Спестявате 2,10 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Ugreen Protective Silicone Case е силиконов калъф с вкус, който гарантира безопасност за нашия смартфон и страхотен комфорт при използване за нас. Най-висококачественият материал, от който е изработен калъфа, гарантира не само изключителна издръжливост на наслагването, но и неговото сигурно захващане. Държейки в ръка телефон, оборудван с този аксесоар, можете напълно да се съсредоточите върху сърфирането в интернет или писането на текстови съобщения. Не се притеснявайте, че устройството ще се изплъзне.



В допълнение, вътрешната страна на капака е облицована със слой от мек микрофибър, който се грижи за корпуса на нашия смартфон. Всички тези елементи заедно предпазват оборудването в случай на падане (поглъщайки силата на удар) и срещу случайно надраскване или замърсяване. Освен това, поради своята гъвкавост, калъфът е лесен за обличане и сваляне. И накрая, заслужава да се спомене прецизните изрези, които дават лесен достъп до всички необходими портове.



Приятно е на докосване!



Силиконът, от който е изработен калъфът е изключително приятен на допир, като в същото време гарантира сигурно захващане на екипировката ни. Най-добрата защита от падане е ... без падания!



Защита не само отвън



Калъфът е изключително гъвкав и перфектно поема всякакви удари. Освен това вътрешността му е облицована с деликатен микрофибър, който поддържа защитата на нашия смартфон и се грижи за корпуса му.



Изискан във всяко отношение



Аксесоарът има интегрирани бутони, прецизни изрези за портове и повдигнати ръбове около екрана и обектива на камерата.
6957303824533

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: