• Изчерпано

Мултифункционален органайзер за багажник UGREEN (80710 LP256), Черен

Референция: 6957303887101

0,00 лв.
С вкл. данък
Количество
Изчерпано

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

UGREEN Органайзер за ботуши за кола, 55L водоустойчива и сгъваема кутия за съхранение Чанта за организатор на багажника за кола с капак Оксфорд плат 1680D за поддръжка на ботуши, пазарски чанти, бутилки, туристически обувки, неща за къмпинг



Поддържайте обувката подредена



Място за всичко и всичко на мястото си! Органайзерът за багажник на автомобил UGREEN може да се използва както на закрито, така и на открито, като багажника на колата, задната седалка, за да държи всички части и части сигурно. Отлична идея да държите нещата заедно и което е важно да ги поддържате изправени без разливане. Идеален за съхранение на бутилки вино, пазарски чанти, размразител, комплект за първа помощ, резервно масло, крачна помпа за гуми, туристически обувки и т.н. безопасност дори при рязко спиране.



Брилянтен органайзер



Органайзерът за съхранение на багажник UGREEN е сгъваем и лесен за сглобяване. Просто го извадете наведнъж, което прави почистването на багажника много по-лесно. Освен това, той идва и със свалящия се капак на органайзера, за да осигури пълна защита на вашия автомобил и всякакви неща. По-специално, отдолу има лепенки с велкро, които помагат за закрепването на органайзера на багажника към килима, здрав, безопасен и безгрижен.



Висококачествен материал



Този органайзер за багажник за кола е изработен от първокласен плат Oxford 1680D, който е не само издръжлив, но и водоустойчив и прахоустойчив. Вградена 2,5 мм удебелена опорна плоча и мека пяна памук отвътре, които гарантират добра стабилност и висока ефективност срещу удар. С усъвършенстван шивашки занаят, здрав и надежден, за да осигури по-дълъг живот от други.



Много отделения



Органайзерът за багажник UGREEN може да се раздели на едно от основното отделение с подвижната преграда. Интелигентният дизайн в гъвкавостта за лесно прилагане на класове обслужване. Освен това, този органайзер за обувки добавя и затваряща се велкро чанта отстрани, за да съхранявате всичките си ценности в сейф. Освен това има други четири отворени джоба за лесен достъп, което го прави много утилитарен и практичен.



Преносим и практичен



Неговият компактен и лек дизайн с 55L супер капацитет, но само 2,92 kg, 36 x 31 x 12 cm. Има достатъчно място за съхранение за всичко, от което се нуждаете. Освен това е оборудван с издръжлива дръжка от алуминиева сплав, по-здрава и по-лесна за преместване, дори когато е напълно натоварена. Органайзерът за багажник на кола UGREEN също се отличава с флуоресцентна отразяваща лента отвън, разпознаваема и удобна за използване дори при къмпинг през нощта.



Множество дялове



Има други четири отворени мрежести джоба и затваряща се велкро чанта за лесен достъп, което я прави много утилитарен и практичен.



Алуминиева дръжка



Снабдена е с издръжлива метална дръжка, по-здрава и лесна за преместване, дори когато е напълно натоварена.



Издръжлив и водоустойчив



Органайзерът за багажник на автомобил UGREEN е изработен от първокласна тъкан Oxford 1680D, вградена 2,5 мм удебелена опорна плоча и мек памучен пяна, който осигурява високоефективен анти-удар.



  • Сгъваема кутия за съхранение на автомобил

  • 55 л голям капацитет



Предупредителен знак за спешни случаи



Той също така разполага с флуоресцентна отразяваща лента отвън, разпознаваема и удобна за използване дори при къмпинг през нощта.



Подвижен велкро капак



Предлага се със свалящия се капак на органайзера, осигурява пълна защита за вашия автомобил и всякакви неща.
6957303887101

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: