• -2,10 лв.

Калъф Ugreen Protective Silicone Case Soft Flexible Rubber Cover за iPhone 13, Син

Референция: 6957303886746

25,00 лв.
22,90 лв. Спестявате 2,10 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Гумен гъвкав силиконов калъф за телефон Ugreen Protective Silicone Case



  • Ugreen Protective Silicone Case е силиконов калъф с вкус, който гарантира безопасност за нашия смартфон и страхотен комфорт при използване за нас. Най-висококачественият материал, от който е изработен калъфа, гарантира не само изключителна издръжливост на наслагването, но и неговото сигурно захващане. Държейки в ръка телефон, оборудван с този аксесоар, можете напълно да се съсредоточите върху сърфирането в интернет или писането на текстови съобщения. Не се притеснявайте, че устройството ще се изплъзне.

  • Освен това вътрешната страна на капака е облицована със слой от мек микрофибър, който се грижи за корпуса на нашия смартфон. Всички тези елементи заедно предпазват оборудването в случай на падане (поглъщайки силата на удар) и срещу случайно надраскване или замърсяване. Освен това, благодарение на своята гъвкавост, калъфът се облича и сваля лесно. И накрая, заслужава да се спомене прецизните изрези, които дават лесен достъп до всички необходими портове.



Приятно е на докосване!



Силиконът, от който е изработен калъфът е изключително приятен на допир, като в същото време гарантира сигурно захващане на екипировката ни. Най-добрата защита от падане е ... без падания!



Защита не само отвън



Калъфът е изключително гъвкав и перфектно поема всякакви удари. Освен това вътрешността му е облицована с деликатен микрофибър, който поддържа защитата на нашия смартфон и се грижи за корпуса му.



Изискано във всяко отношение



Аксесоарът има интегрирани бутони, прецизни изрези за портове и повдигнати ръбове около екрана и обектива на камерата.
6957303886746

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: