• Изчерпано

Калъф Joyroom Michael Series durable magnetic case за iPhone 12 mini (MagSafe compatible) (JR-BP746), Прозрачен

Референция: 6941237132857

0,00 лв.
С вкл. данък
Количество
Изчерпано

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Удобен за потребителя



Този калъф е проектиран да гарантира, че можете да използвате телефона си в пълен комфорт. Благодарение на отзивчивите клавиши, които осигуряват важни точки на устройството, но не намаляват функционалността. Краищата на калъфа са внимателно изрязани за слушалки и портове за зареждане, така че включването е много удобно. Продуктът пасва идеално на дланта и гарантира пълна ергономичност и удобна употреба.



Сигурен телефон във всяка ситуация



Калъфът ще защити телефона ви, независимо къде се намирате и какво правите. Гъвкавият TPU гел абсорбира ударите, докато твърдата PC материя в задната част на кутията осигурява защита срещу силен натиск. Подсилените ръбове ще предпазят оборудването ви от повреда в случай на падане.



Стилен външен вид без компромиси



TPU гелът гарантира перфектна прозрачност и не пожълтява под въздействието на слънчева светлина, така че можете да сте сигурни, че мобилният телефон ще изглежда невероятно дълго време.



Съвместим с MagSafe



Ако зареждате вашия iPhone с помощта на индуктивно зарядно устройство, този калъф със сигурност ще ви подхожда. Съвместим е със системата MagSafe, което означава, че можете да захранвате вашето устройство, без да го изваждате от калъфа.
6941237132857

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: