• Изчерпано

Калъф Joyroom New Beautiful Series ultra thin case with electroplated frame за iPhone 12 Pro/iPhone 12 (JR-BP795), Син

Референция: 6941237119292

0,00 лв.
С вкл. данък
Количество
Изчерпано

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Пълна защита на устройството



Искате ли да направите вашия iPhone устойчив на удар или падане? Този калъф ще го предпази от повреди благодарение на използването на съвременни материали. Мекият TPU гел ще абсорбира ударите, докато подсилените ъгли ще осигурят места, които са силно изложени на дефекти. Обективите на камерата са снабдени с допълнителна защита под формата на изпъкнал ръб на корпуса, който ги отделя от повърхността.



Удобна употреба



Гъвкавият гел прави инсталирането и премахването на калъфа много лесно и без усилие. При нанасяне продуктът перфектно прилепва към мобилния телефон, за да осигури най-добра защита не само срещу удар, но и надраскване. Можете да се чувствате свободни да използвате страничните клавиши и портовете за зареждане – калъфът е напълно адаптиран към тях. TPU материята е приятна на допир и осигурява стабилно захващане на телефона.



Модерен дизайн



Можете да запазите перфектния вид на телефона и да забравите за пожълтяването. Калъфът не променя цветовете си под въздействието на външни фактори, като слънчева светлина или влага. Поцинкованите ръбове гарантират стилен дизайн.
6941237119292

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: