Калъф Samsung Smart View Wallet За Samsung Galaxy S23+, EF-ZS916CVEGWW, Lilac

Референция: 8806094772852

79,99 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Векторно изкуство, икони и графики на логото на Samsung за безплатно изтегляне

 

 

Smart View Wallet Case ви позволява достъп до интерактивния дисплей на вашия телефон Galaxy S23, без да отваряте капака. Предлага се в различни нюанси, калъфът съчетава защита, стил и комфорт.

 

 

Направено само с прости докосвания

Можете да докоснете прозореца на дисплея, за да изпълните основни функции, като отговаряне на телефона или пауза на музика, дори при затворен капак.

Човек държи телефон Galaxy S23 с включен екран, за да провери кой се обажда, без да се налага да отваря кутията. Жена докосва отворен прозорец, за да контролира музиката на устройството си, без да се налага да отваря кутията.

Транспортирайте вашите основни ежедневни неща безопасно с вашия телефон

Smart View Wallet Case ви позволява да поставите често използваната карта вътре, така че да можете да я държите под ръка и безопасно скрита.

 

Близък план на вътрешността на калъфа за портфейл със слот за карта. Един човек подава на друг човек карта, извадена от слота за карти на кутията.

 

Докато защитавате телефона си, вие също така запазвате околната среда. Можете да допринесете за опазването на ценните световни ресурси, като закупите продукта, изработен от рециклирани и органични материали, сертифициран по UL.

 

Изглед отпред на устройство Galaxy S23 с калъф Smart View Wallet, заобиколен от дебели зелени листа. Текстът е: ПЛАСТМАСАТА В КАЛЪФА ЗА SMART VIEW WALLET (EF-ZS911) СЪДЪРЖА ПОНЕ 17% РЕЦИКЛИРАНО СЪДЪРЖАНИЕ СЛЕД КОНСУМАЦИЯ. ВЪНШНАТА КАЛЪФИЯ НА SMART VIEW WALLET CASE (EF-ZS911) СЪДЪРЖА ПОНЕ 21% БИО МАТЕРИАЛИ.

8806094772852

Техническо описание

Цвят
Lavender
Съвместими модели
Samsung Galaxy S23+ Plus
Материал
TPU
Поликарбонат

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: