Калъф Samsung Rugged Gadget Case За Samsung Galaxy S23+, EF-RS916CBEGWW, Gray

Референция: 8806094902020

96,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Последна наличност

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Векторно изкуство, икони и графики на логото на Samsung за безплатно изтегляне

Създаден да издържи на интензивни приключения

Този калъф предлага отлична защита срещу надраскване, падане и други удари, които могат да възникнат при извършване на динамични дейности с телефона. Здравият дизайн издържа на предизвикателствата в предразположена към инциденти среда.

 

Изглед отзад на корпуса, седнал изправен в краката на бегач по прашен, неравен път.

 

Допълнителни функции отзад

Калъфът е проектиран да осигурява здраво, но удобно захващане. Можете лесно да носите кредитната си карта в слота за карти, като можете да я замените със система за закрепване или опора, за сигурно захващане, в зависимост от вашите нужди.

 

Селекция от подвижни аксесоари, които могат да се използват с калъфа Rugged Gadget Case, включително стойка за камера, тънка стойка и стойка за слот за карти.

 

Допълнете с опционален аксесоар

Предлагат се елегантни и функционални аксесоари, за да отговорят на вашите специфични нужди. Изберете от аксесоарите на сътрудничещи марки, за да изразите собствения си стил. Можете да избирате и от функционалните аксесоари, създадени за различни дейности, като например снимане от разстояние или гледане на видео.

Жена държи своя телефон Galaxy S23 с помощта на персонализиран държач. Представени са различни маркови дизайни за окачване или каишки за китка.

Жена стои на върха на тухлена стена, носи ролкови кънки, докосвайки тила си с две ръце. Представена е опора за задържане на камерата с ръка, която използва дистанционното управление.

 

Защитавайки телефона си, вие също така предпазвате и околната среда. Можете да допринесете за опазването на ценните световни ресурси, като закупите продукта, изработен от рециклирани материали, сертифициран по UL.

 

Показан е изглед отзад на устройство Galaxy S23, със здрав калъф за джаджа, заобиколен от дебели зелени листа. Текстът е: ПЛАСТМАСА В ЗДРАВ КАЛЪФ ЗА ДЖАДЖЕТ (EF-RS911) СЪДЪРЖА МИНИМУМ 9,0% РЕЦИКЛИРАНО СЪДЪРЖАНИЕ СЛЕД КОНСУМАЦИЯ.

8806094902020

Техническо описание

Цвят
Gray
Съвместими модели
Samsung Galaxy S23+ Plus
Материал
TPU

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: