Калъф Samsung Clear Gadget Case За Samsung Galaxy S23 Ultra, EF-XS918CTEGWW, Transparent

Референция: 8806094771176

84,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Последна наличност

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Векторно изкуство, икони и графики на логото на Samsung за безплатно изтегляне

 

Сигурен захват и опора

Търсите многофункционална стойка за телефон? Можете да използвате Clear Gadget Case, за да получите по-сигурна опора за вашия телефон или като здрава стойка за хоризонтално гледане без ръце.

Жена държи телефон Clear Gadget Case изправен с помощта на стойка за пръстени. Изглед отзад на калъфа за телефон, поставен хоризонтално, като опората за пръстена се използва като стойка.

Изключителна прозрачност и яснота

Външният вид на вашия телефон ще остане непокътнат под прозрачния калъф, благодарение на слой против пожълтяване, устойчив на надраскване, нанесен върху вътрешната и външната повърхност.

 

Показан е изглед отзад на телефон Galaxy S23 Ultra, с два калъфа Clear Gadget, надвиснали над устройството, подчертавайки прозрачността и яснотата на калъфа.

 

 

Персонализирайте телефона си с аксесоари

Изберете от различни аксесоари, създадени от съвместни марки, за да изразите себе си с помощта на любимата си марка. Има и редица функционални аксесоари, от които можете да избирате, които ви позволяват да се наслаждавате на телефона много удобно, благодарение на подвижните системи за захващане.

Жена държи своя Galaxy S23 Ultra с помощта на специално проектиран държач. Представени са различни маркови дизайни на китките и поддържащите каишки.

Жена стои на върха на стена и държи скейтборд в едната си ръка. Показана е стойка със система за поддържане на камерата, като едната ръка използва дистанционно управление.

Докато защитавате телефона си, вие също така запазвате околната среда. Можете да допринесете за опазването на ценните световни ресурси, като закупите продукта, произведен от органични материали, сертифициран по UL.

 

Показан е изглед отзад на устройство Galaxy S23 Ultra с калъф Clear Gadget Case, заобиколен от дебели зелени листа. Текстът е: CLEAR GADGET CASE SIDE KEY (EF-XS918) СЪДЪРЖА МИНИМУМ 34% БИО МАТЕРИАЛИ.

 

8806094771176

Техническо описание

Цвят
Clear
Съвместими модели
Samsung Galaxy S23 Ultra
Материал
TPU

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: