Калъф fixGuard Clear View за Huawei nova 9, Black

Референция: 9145576266939

22,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Стилен дизайн. Капакът е проектиран с внимание към всеки детайл, което го прави елегантен и модерен аксесоар за Samsung Galaxy A54 5G. Независимо дали ще го използвате по време на бизнес среща или светски разговор, корицата винаги ще изглежда добре.

Издръжлив и здрав. Калъфът е изработен от висококачествена екологична кожа, която е приятна на допир и устойчива на замърсяване. Покритието е устойчиво на ежедневна употреба и ще служи дълго време.

Пълна защита. Затвореният дизайн на капака прави телефона идеално защитен от всички страни. Независимо дали капакът е отворен или затворен, телефонът ви ще бъде в безопасност.

Функция стойка. Капакът може да се сгъва, превръщайки го в удобна стойка, която ще ви позволи да гледате филми или снимки, без да се налага да държите телефона в ръка.

Лесен за използване благодарение на дизайна на отваряне "калъф за книги". Капакът се отваря настрани за лесно сваляне и поставяне на телефона. Вече няма нужда да се притеснявате, че телефонът ще изпадне от ръцете ви при отваряне на капака.

Магнитна клапа. Калъфът има магнитно капаче, което ще осигури допълнителна защита на телефона от замърсяване и повреда. Магнитното затваряне също прави капака да стои здраво на място, което го предпазва от случайно отваряне по време на употреба. Тази проста, но ефективна функция ще направи покритието още по-удобно за използване.

9145576266939

Техническо описание

Цвят
Black
Съвместими модели
Huawei nova 9
Материал
TPU
Екологична кожа

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: