• -20,99 лв.
  • Изчерпано

Калъф Ringke Signature Genuine Leather Gold Series за Samsung Galaxy Z Flip, Beige

Референция:

129,99 лв.
109,00 лв. Спестявате 20,99 лв.
С вкл. данък
Количество
Изчерпано

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Перфектно съчетан и изключително елегантен калъф ще защити адекватно вашия Samsung Galaxy Z Flip. Той е създаден не само за защита на устройството, но и за декоративни цели, като вкусно допълнение към всеки стил.



Спецификация:



  • Марка: Ringke

  • Съвместимост с: Galaxy Z Flip / Z Flip 5G

  • Размер: 19,85 x 7,8 cm

  • Материал: Естествена кожа, велур, 18 kt злато, поликарбонат

  • Красива ръчна изработка



Проектиран е с внимание към всеки детайл и е направен на ръка. Комбинацията от избрани елементи от кожа от говежди кожи създава луксозен калъф, напълно подходящ за формата и размера на вашия телефон Samsung.



Калъфът е снабден с регулируема презрамка, която може удобно да се закачи през рамото. По този начин капакът ще действа като малка чанта и ще ви позволи да освободите ръцете си. Можете свободно да зададете подходящата му дължина.



Детайли, които допринасят за комфорта



Производителят се погрижи за всеки детайл, за да направи използването на телефона в този калъф по-приятно. Малко по-широката рамка оптимално предпазва стъклото срещу повреди, а също така предпазва корпуса на устройството от надраскване. След разгъването между двата елемента има място, подходящо за вкарване на пръст в него и здраво задържане на смартфона.



Калъфът е с мека подплата. Той прилепва към телефона по цялата му повърхност, предпазвайки го от проникване на вода или прах.



Не сваляйте калъфа, преди да заредите телефона



Вашият безжичен телефон за зареждане може да се захранва без да премахвате калъфа.



ВНИМАНИЕ! Производителят е поставил стикери вътре в кутията. Те са съвместима част от корпуса и следователно не трябва да се изваждат. Преди да прикрепите, отстранете само слоя прозрачна лента.

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: