Смарт везна Haylou CM01, Зелен

Референция: 030484

69,90 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Интелигентна везна Haylou CM01

Погрижете се за здравето си и се насладете на фигурата на мечтите си. Интелигентната везна Haylou CM01 предлага до 18 измервателни функции и се откроява с невероятната си прецизност. Позволява ви да запазвате данни и да проследявате напредъка си в приложението. Може да разпознае до 10 потребители и благодарение на дълготрайната си батерия работи до 6 месеца с едно зареждане. Освен това се откроява със своя внимателно обмислен, подобрен дизайн.

18 измервателни функции

Научете повече за тялото си, погрижете се за здравето си и подобрете своята форма. Haylou CM01 предлага 18 измервателни функции като тегло, ИТМ, телесни мазнини, основен метаболизъм, влага, подкожна мастна маса, физическа възраст, ниво на затлъстяване и процент на протеин. Това ще ви помогне да научите какво да търсите и върху какво да работите, за да постигнете мечтаните резултати.

Невероятна точност на измерване

Знаете ли, че обемът на мазнините е около 3 пъти по-голям от мускулния обем, който тежи същото? Ето защо трябва да избирате упражненията си така, че да ги поддържате на правилното ниво. CM01 ще ви помогне! Снабден е с високоточни G-сензори, които засичат дори най-малките разлики в телесното тегло, причинени например от изпиване на чаша мляко. Освен това устройството тежи с точност до 2 знака след десетичната запетая.

Проследявайте напредъка си

Везната Haylou CM01 може автоматично да качи вашите измервания в облака с помощта на приложението Haylou Fun. Освен това ви позволява да анализирате данните си и да планирате целите, които да постигнете. Така ще ви бъде много по-лесно да постигнете фигурата на мечтите си! Информацията в облака може да се съхранява дълго време, така че можете да проверявате напредъка си в продължение на много седмици или дори месеци.

Разпознава до 10 потребители

Везната Haylou CM01 може лесно да се използва от цялото ви семейство. Той автоматично разпознава потребителите въз основа на информацията за тялото им. Може да запомни до 10 души!

Дълго време на работа

Устройството е снабдено с дълготрайна батерия, която му позволява да издържи до 6 месеца напълно зареден, като приемем, че се претегляте веднъж на ден. Везната поддържа USB-C бързо зареждане. Нещо повече, благодарение на сензора си за налягане, той се активира автоматично, когато някой застане върху него. Около 15 секунди след приключване на претеглянето той автоматично се изключва, за да избегнете твърде бързото изтощаване на батерията.

Разработен дизайн

Везната CM01 привлича вниманието със своя елегантен, но практичен дизайн. Големият LED дисплей улеснява четенето на измерванията, а матовият неплъзгащ се стъклен панел е изключително издръжлив. Освен това устройството е устойчиво на удари, драскотини и други видове повреди. Нещо повече, няма да се плъзга по пода, дори ако стоите на него само с един крак – така че не е нужно да се притеснявате, че ще паднете.

030484

Конкретни референции