• Изчерпано

Електрическа машинка за подстригване и тример Limural K11S+ I11

Референция: 031729

99,00 лв.
С вкл. данък
Количество
Изчерпано

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Електрическа машинка за подстригване и тример Limural K11S+ I11

С електрическата самобръсначка Limural можете лесно да се погрижите за прическата си. Освен това комплектът включва тример, който улеснява изравняването на брадата. Самобръсначката е оборудвана с мощен мотор, който има ниво на шум под 60 dB. Безжичната работа осигурява свобода на използване и я зареждате с USB-A кабел (включен). Освен това, благодарение на напрежението от 100-240V, можете да използвате бръснача навсякъде по земята.

Безжична работа, удобно зареждане

Освободете се от заплетените кабели. Устройството е безжично, така че кабелът вече не пречи на вашите движения. Издръжливата батерия на самобръсначката осигурява до 5 часа използване с едно зареждане и можете да я зареждате, като включите USB кабела (включен) в зарядно за стена, powerbank или компютър. Отнема само около 3 часа, за да бъде устройството отново готово за използване.

Солиден и ергономичен дизайн

И бръсначът, и тримерът са изработени от неръждаема стомана, което се изразява в здравина и издръжливост. Остриетата са устойчиви на износване и можете да регулирате дължината им от 0,5 мм до 1,7 мм със специалния лост. В допълнение, ергономичният дизайн осигурява сигурен захват и комфорт.

Безопасен за деца

Самобръсначката е проектирана да бъде напълно безопасна за използване. Предлага се със специално острие, което можете да използвате за подстригване на детски коси. Освен това острието не дразни кожата и не е нужно да се притеснявате от досаден шум, моторът на самобръсначката се отличава с тиха работа под 60 dB.

Включен тример

В комплекта ще намерите и тример, който благодарение на Т-образното си острие подстригва косата на дължина 2/3/4 мм - в зависимост от това коя приставка за гребен използвате. Неговият интелигентен дизайн гарантира прецизност при подстригване на коса, брада, бакенбарди или други части на тялото.

Аксесоари

Комплектът се предлага с няколко приставки за гребен, които можете да използвате, за да подстрижете косата си на различни дължини. Не само ще получите страхотна прическа с тези гребени, но също така лесно можете да изравните брадата, мустаците или бакенбардите си. В опаковката ще намерите още гребен, четка за почистване, масло за бръснач и пелерина.

LED дисплей

Електрическата самобръсначка Limural има интелигентен LED дисплей, който ви дава незабавен достъп до най-важната информация. Ще можете да видите нивото на батерията, така че няма да бъдете изненадани от внезапно разредено устройство. Освен това дисплеят ще ви покаже и напомняне за поддържане или добавяне на масло, както и информация за процеса на зареждане на самобръсначката.

Включени

  • електрическа самобръсначка
  • тример
  • USB-A кабел за зареждане
  • четка за почистване
  • Гребен
  • масло за острие
  • x9 приставки за гребен (за бръснач: 3/6/10/13/16/19 mm; за тример: 2/3/4 mm)
  • нос
  • ръководство за употреба
031729

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: