3D очила за виртуална реалност VR BOX RK3Plus + джойстик

Референция:

12,99 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

3D очила за виртуална реалност VR BOX RK3Plus + джойстик VR-BOX-RK (черен на цвят)
Можете да се ползват за гледане на 3D филми и 3D игри на телефона Ви, както и за реално изживяване на всяко място на света с GOOGLE MAPS VIRTUAL TOUR (свалете го от GOOGLE PLAY). Също и голяма част от приложения от магазина за възпроизвеждане Google Play или App Store (Youtube VR, VR Player, Google Cardboard 3D и много други). Възможност да гледате 3D филми онлайн в YouTube, като напишете "Side by Side 3D".
Подходящи за всички мобилни телефони от 3,5 до 6.1 инча с Android или IOS (IPHONE).
360 градусов ъгъл за наблюдение
Широки и ясни лещи. Възможност да настроите лещите, според индивидуалните потребности. За целта са предвидени специални плъзгачи, с които можете да настройвате фокусно разстояние и интерпупилярно разстояние.
С отвори за охлаждане.
Възможност за регулиране на ластичните каиши.
Поставка за телефона, издърпваща се отстрани на очилата. 
На главата VR BOX се прикрепва чрез два ремъка, преминаващи отгоре и отстрани на главата, така че приличното тегло на конструкцията да е по-балансирано и очилата да не успяват да оказват натиск върху носа. И двете диоптрични лещи могат лесно да се регулират напред, назад, наляво или надясно за най-добра картина. Също така трябва да се отбележи и наличието на вентилационни отвори в корпуса, което намалява запотяването на лещите и прегряване вътре в очилата.
Маншетът уплътнител за лицето е изработен от меко-пореста пяна. Той обхваща лицето по такъв начин, че потребителя може да носи VR очилата заедно със собствените си очила.
Възможност за отваряне на предния капак, с което да се открие видимост на камерата на телефона, което е необходимо при Augmented Reality Experience.
Джойстикът се свързва към смартфона като Bluetooth устройство. Джойстикът има различни функции, които се управляват чрез различните клавишни комбинации. моля прочетете инструкцията за употреба на джойстика.
Комплектът включва:
-  VR BOX очила
- Инструкция за употреба на английски език
- Микрофибърна кърпа
- Гумена подложка за бутоните на смартфона
- Кутия
- Дистанционо, черен цвят. Работи с две батерии тип ААА, които не са включени

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: