Смартфон Samsung - Galaxy S21 FE 5G, 6.4", 6/128 GB, лилав

Референция: 93686

1199,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Последна наличност

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

 

Да аплодираме Galaxy S21 FE 5G, най-новия член на епичната серия Galaxy S21.

Заедно с онова, което обичате най-много, е създаден съвършения телефон, вдъхновен от феновете, за да бъде денят ви максимално наситен с емоции.

Изданието за фенове се завърна. Сега с най-бързия чипсет, включително професионална камера.

 

Създаден, за да впечатлява

 

Епичен телефон в 6,4 инча

Galaxy S21 FE 5G побира всичко, което обичате в 6,4 инча – размер, създаден, за да се свързвате с приятели, да започнете новите си хобита, да предавате на живо и да гледате любимите си предавания до насита.

 

 

Не можете да откъснете очи от него

 

Super SMOOTH 120 HZ

Винаги плавен

Дисплеят с най-плавно скролване с честота на опресняване от 120Hz. Дисплеят оптимизира честотата на опресняване, за да се насладите на екранно съдържание без накъсвания и на бърза реакция при допир в режим за игри. Идеален, за да бъдете победител в играта.

 

 

Завладяващ дисплей

Емоции от голям екран, които държите в една ръка

Завладяващ екран, толкова реалистичен, че ще забравите кое е реалността. Освен че рамките на устройството са значително по-тънки за повече зрително пространство, дисплеят Dynamic AMOLED 2X на Galaxy S21 FE 5G осигурява живи цветове и яркост дори при силна слънчева светлина.

 

CORNING® GORILLA® GLASS VICTUS™

"Не" на пукнатините. "Да" на по-здравия екран

"Опаа" вече не присъства в речника ви благодарение на Gorilla® Glass Victus™, най-здравото стъкло на смартфон Samsung Galaxy.

*В сравнение с предишния Galaxy S20 FE. Corning® Gorilla® Glass Victus™ се предлага само за външния екран. Този вариант на стъклото на Gorilla Glass е най-издръжливият, поставян някога на смартфон Samsung.

 

 

Много причини да се усмихвате

Прави всяка снимка епична

Професионалната камера на Galaxy S21 FE 5G осигурява професионално съдържание без усилия, като заснема невероятно реалистични снимки и видеоклипове с изключителни нива на детайлност.

 

Изглежда добре, сякаш е заснето във фотостудио

Портретният режим поставя вашия обект на фокус – просто добавете ефект, за да придадете цялостно настроение на снимката, след това я качете директно в социалните мрежи.

 

 

Превърнете селфитата в произведения на изкуството

Станете майстор на селфитата с 32 MP предна камера. Снимката ви е с подчертани и усъвършенствани черти, за да изглеждате максимално добре във всички социални мрежи.

 

 

Двойно заснемане

Бъдете едновременно актьор и режисьор

Вдигнете летвата и влогвайте като професионалистите. Превключвайте камерите, докато снимате, или снимайте действието и собствената си удивена реакция едновременно, за да имате веднага съдържание, готово за качване.

 

 

Нощен режим

Изглеждайте добре тази и всяка друга вечер

Превърнете слабото осветление в акцент на вашите снимки – с 32 MP предна камера, която заснема най-доброто ви селфи дори през нощта. Многокадровата обработка постига повече цвят и детайлност с помощта на изкуствен интелект, така че снимките ви да съдържат по-малко шум и вие да се виждате отлично.

 

 

30X Space Zoom

Сбогом, далечни кадри! Здравей, близък план!

С 30X Space Zoom на Galaxy S21 FE 5G можете да заснемете тъчлинията от най-задния ред на трибуните. Имате на разположение и Zoom Lock, за да намалите трептенето, докато приближавате кадъра още повече.

 

 

Последвайте страстта си

Процесор

Най-бързият процесор на компанията се намира в Galaxy S21 FE 5G

Процесор, който работи усилено, за да можете да играете много. Със своята енергоефективна технология този чип е толкова бърз, мощен и интелигентен, че можете да се наслаждавате на игри с тежки графики и на многозадачност, както никога досега.

 

 

Батерия, която издържа цял ден

Сбогувайте се с кошмара на изтощената батерия

Батерията с капацитет 4500 mAh работи в синхрон с енергоефективните дисплей и процесор, за да издържи цял ден дори и при 5G – така можете да гледате повече епизоди и да преглеждате повече от най-новите оферти.

 

 

Основни аксесоари

5G скорости, които ще ви удивят

Защо да чакате, за да наваксате с любимите си предавания или да качите съдържание от последното си приключение? Споделяйте незабавно снимки и видеоклипове с Hyperfast 5G.

 

IP68

Мокър телефон? Няма проблем

Предпазва телефона ви от пръски, капки и при потапяне във вода до 1,5 м за около 30 минути.

 

Eye Comfort Shield

Наслада за очите

Infinity-O дисплеят помага за намаляване на вредната синя светлина през нощта, за да можете комфортно да гледате любимите си предавания, колкото желаете.

 

Super Fast Charging

Повече от 50% заряд за 30 минути

Когато остава малко заряд в батерията ви и нямате време да чакате, само за минути можете да получите часове заряд.

 

Fast Wireless Charging 2.0

Заредете бързо, без да е нужно да включвате в мрежата. Просто поставете телефона си върху съвместимо зарядно устройство, за да бъдете отново бързо на 100%.

 

Wireless PowerShare

Споделяйте заряда си дори когато зареждате

Многозадачността не се отнася само за приложенията. Можете да използвате телефона си, за да зареждате слушалките, часовника си или дори телефона на приятел.

 

Сигурност

Преградите пред натрапниците са вече дигитални

Samsung Knox предоставя цялостно решение за сигурността, вградено в хардуера и софтуера, което защитава информацията ви в реално време.

 

Какво съдържа кутията

Извадете от кутията епични възможности за феновете

Единствените неща, от които се нуждаете, за да покачите градуса на емоцията до следващото ниво – устройството, кабел за данни тип C, щифт за изваждане и кратко ръководство на потребителя – всички те са включени в кутията.

*Зарядното устройство се продава отделно.

*Възможно е някои от изброените компоненти да не са налични в зависимост от закупения модел или държавата или региона, в които се намирате.

 

93686

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: