Слушалки Bluetooth Xiaomi Redmi Buds 3 Pro, Graphite Black

Референция:

119,99 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП - доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето.

Звукът, в който ще се потопите напълно - Redmi Buds 3 Pro приемат двойна технология за активно шумопотискане и ефективно премахват околния шум.

Нива на шумоизолация

Слушалките разполагат с три нива на шумоизолация - дълбока, балансирана и лека. Можете да избирате между тях в зависимост от обстановката, в която се намирате - шумен градски транспорт, натоварено кафене или обикновен ден в офиса.

Dual transparency mode

Когато този режим е включен, можете да чувате околни звуци, без да се налага да махате слушалките. Превключете към подобрен гласов режим за по-ясен глас.

Потискане на шума с три микрофона

Трите микрофона, заедно с алгоритъма за потискане на шума от разговора, активиран чрез модела на невронната мрежа, могат точно да улавят гласовете на хората, като същевременно ефективно намаляват фоновите шумове. Това позволява ясни разговори без смущения в шумна среда.

9 mm вибрираща диафрагмена намотка

9 mm композитна вибрираща диафрагмена намотка ви осигурява отлично аудио изживяване. Настроени в звукова лаборатория на Xiaomi, слушалките възпроизвеждат ясни високи честоти без изкривяване, докато ниските са богати, чисти и с по-изтънчено качество.

28-часов ултра дълъг живот на батерията

С вграден чип с ниска мощност, слушалките могат да работят до 6 часа с едно зареждане. С помощта на калъфчето могат да работят до 28 часа. Така можете да се наслаждавате на музика часове наред.

Възможност за свързване към две устройства едновременно

Слушалките могат да бъдат свързани към две устройства едновременно, независимо от платформите (Android, iOS, Windows), което ви позволява лесно да превключвате между забавление и работа.

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: