Смарт часовник Xiaomi Mibro LIGHT, 1.3", Amoled HD дисплей, IP68,230 mAh, черен

Смарт часовник Xiaomi Mibro LIGHT, 1.3", Amoled HD дисплей, IP68,230 mAh, черен

Референция: 93595

99,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Смарт часовник Mibro Watch Lite

Погрижете се за здравето и физическата си форма, ползвайте удобен достъп до известия и множество полезни функции. Смарт часовникът Mibro Watch Lite предлага 15 спортни режима, от които да избирате, и може да следи сърдечния ритъм, съня и насищането на кръвта с кислород. Допълнителните му характеристики включват 1,3-инчов AMOLED дисплей и живот на батерията до 10 дни. Устройството се отличава и с олекотен дизайн и водоустойчивост по стандарта IP68.

AMOLED 1,3″ цветен дисплей

Насладете се на удобно и приятно изживяване със смарт часовника. Моделът Lite е оборудван с 1,3″ AMOLED екран, изработен от 2,5D стъкло, който осигурява красиви, ярки цветове и ярко, ясно изображение дори при силна светлина. По него няма да се виждат и пръстови отпечатъци. Можете също така да персонализирате външния му вид по свой вкус. Изберете от безбройните налични дизайни на циферблата и придайте на часовника си уникалност!

Идеален за спортисти

Смарт часовникът тежи само 48 г - дори няма да усетите, че го имате на ръката си. Нещо повече, дебелината му не надвишава 9,8 мм. Той е толкова лек и удобен, че можете да го използвате всеки ден без никакви проблеми - включително по време на тренировки. Устройството също така е водоустойчиво по IP68, което означава, че потта, дъждът или пръските не представляват никаква заплаха за него. Негово допълнително предимство е стилният, минималистичен дизайн.

15 спортни режима

Искате ли да подобрите малко физическата си форма? Или пък ви е грижа да постигате все по-добри резултати в любимия си спорт? Смарт часовникът Mibro Watch Lite ще ви помогне за това! Устройството отчита стъпките и изгорените калории и ви позволява да избирате от 15 спортни режима, като бягане, ходене, йога, бадминтон или свободна тренировка, например. Със сигурност ще откриете нещо за себе си!

Дълго време за работа

Отивате на велопоход? Или планирате многодневно пътуване? Не се страхувайте, че смартчасовникът ще откаже да ви служи твърде бързо! Моделът Lite може да ви служи до 10 дни при нормална ежедневна употреба. В режим на готовност устройството издържа около 40 дни. Забравете за необходимостта да го зареждате често!

Погрижете се за здравето си

Дръжте ръката си върху пулса и разберете веднага за всички тревожни симптоми. Смарт часовникът ви позволява да измервате сърдечния си ритъм и насищането на кръвта с кислород и предлага функция за наблюдение на съня. Премахнете лошите навици и започнете да спите достатъчно! Устройството също така ще ви позволи да проверите нивата си на стрес и предлага релаксиращи дихателни упражнения. Нещо повече, можете да намерите информацията, събрана от смарт часовника, в приложението Mibro Fit.

Не пропускайте нищо важно

С Mibro не е нужно да се притеснявате, че ще пропуснете важна информация. Смарт часовникът незабавно ще ви информира за входящи съобщения, известия и обаждания - просто погледнете дисплея! Устройството е съвместимо с най-популярните приложения, като Facebook, WhatsApp, Instagram, Twitter, Skype и много други.

Доста повече полезни функции

Mibro Watch Lite предлага още повече функции, които ще ви бъдат полезни в ежедневието. Например, той ще бъде перфектен като хронометър или будилник, а също така ще ви напомня да се движите (когато седите твърде дълго на едно място) и да пиете вода. Можете също така да използвате прогнозата за времето и калкулатора. Смарт часовникът ви позволява също така да управлявате дистанционно камерата и музикалния плейър на вашия смартфон.

В кутията

  • Смартчасовник
  • Кабел за зареждане USB-A с магнитен конектор
  • Наръчник за потребителя

Спецификация:

Марка Mibro
Наименование Mibro Lite
Модел XPAW004
Размери Φ43 мм, дебелина: 9.8 мм (без сензора за сърдечен ритъм)
Широчина на каишката 20 мм
Дължина на каишката До 245 мм
Тегло 48 г (включително каишката)
Материал Метална пластмаса силикон
Дизайн 1.3″ AMOLED HD
Капацитет на батерията 230mAh
Време за работа Приблизително 10 дни (нормална употреба) / приблизително 40 дни (режим на готовност)
Метод на зареждане Магнитен конектор
Bluetooth 5.0
Сензори Оптичен сензор за сърдечен ритъм, сензор за SpO2, акселерометър
Водоустойчив IP68
Тепература на работа От -20°C до 45°C
Приложение Mibro Fit
Поддържани системи Android 5.0 и по-висока, iOS 10.0 и по-нови (функциите могат да варират в зависимост от модела на смартфона, смартфона и страната)
Поддържани езици Опростен китайски, английски, френски, испански, португалски, руски, японски, корейски, тайландски, арабски, индонезийски, виетнамски, турски, немски, италиански, полски, персийски
Актуализации OTA
93595

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: