• -5,00 лв.

Поставка за таблет и телефон Ugreen Backseat Car Mount Adjustable Headrest (80627 LP362), Черен

Референция: 6957303886272

27,00 лв.
22,00 лв. Спестявате 5,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Удобният държач за таблет ще работи перфектно не само у дома, но и в колата. Пътуването ще стане по-приятно благодарение на любимата ви приказка или филм, показан на екрана, внимателно прикрепен към облегалката за глава на седалката. Такава функция ще бъде оценена от всички, особено ако пътувате с деца. Продуктът UGREEN изглежда страхотно, осигурява високо качество и е устойчив на удари при пътуване. Това е задължително!



Надежден спътник при пътуване



Тази електронна джаджа е надежден спътник. Шофьорът може да освободи ръцете си и да получи постоянен достъп до GPS карта. Децата и другите пътници не се отегчават, тъй като могат да гледат любимите си приказки и филми или дори да играят игри!



Лесен монтаж и адаптация



Устройството е снабдено с плъзгащи се рамена за много бързо и прецизно регулиране на размера на телефона или таблета. Перфектното позициониране е много просто, както и сглобяването, няма нужда да използвате никакви инструменти. Широко разстояние от 139 до 215 мм.



Висока стабилизация



Устройството в държача е стабилно и устойчиво на вибрации, дори когато шофирате по неравни пътища или преминавате през пътни гърбици.



Перфектен ъгъл на гледане



Можете да завъртите устройството на 360 градуса и на 180 градуса нагоре и надолу. Можете бързо и точно да зададете перфектния ъгъл на гледане.



Многофункционално устройство



Използвайте устройството по два начина – не само гледайте, но и зареждайте и слушайте музика едновременно. Когато свържете слушалки, звукът няма да смущава вашите спътници.



Перфектно качество на изработка



За производството на този държач производителят е използвал материали от висок клас. Специална защитна роля играят силиконовите вложки, разположени в точките на контакт на два елемента – чрез портове за зареждане или върху дръжки на телефона.



Съвместимост с множество устройства



Значителното регулиране на разстоянието между рамената осигурява перфектна адаптация към устройства, чийто размер на екрана варира от 4,7 до 12,9 инча. Това означава, че съвпада с Samsung Note 10, Samsung S20 Ultra, iPhone 11, iPhone 11 Pro Max, Huawei P30, P40 Pro и конзолата Nintendo Switch.
6957303886272

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: