• Изчерпано

Поставка за телефон Ugreen Bike Mount Phone Holder (LP116 30489), Черен

Референция: 6957303834891

0,00 лв.
С вкл. данък
Количество
Изчерпано

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Ugreen Поставка за телефон за велосипед Черен LP116 30489



ПРОТИВОПЪЛНЯВАНЕ u. ВИБРАЦИЯ



UGREEN държач за мобилен телефон за велосипед поддържа телефона ви стабилен и сигурен по време на шофиране. С дизайна против хлъзгане, вашият мобилен телефон или държач за телефон за велосипед ще остане най-ефектен на кормилото, дори при завиване, спиране, скачане или колело. Тогава се насладете на карането си с велосипед през лятото!



ЛЕСНО ИНСТАЛИРАНЕ ЗА СЕКУНДИ



Стойката за велосипед за мобилен телефон е проектирана с 3-степенен дизайн, следователно перфектно адаптирана за различни кормила с диаметър (17-30 мм), напр. Планински велосипед, мотоциклет, количка, пазарска количка. Освен това не е необходим инструмент, нито винт за закрепване. Просто поставете гумената лента върху металната катарама или я разхлабете, т.е. Можете да разменяте или теглите бързо и да не се притеснявате, че ще бъдете откраднати.



УНИВЕРСАЛНА СЪВМЕСТИМОСТ



Велосипедът UGREEN държач за кормило е подходящ за повечето мобилни телефони или GPS от 4 до 6,2 ИНЧА като iPhone X / iPhone 8 / iPhone7 / iPhone7 Plus / 6 / 6s, Samsung Galaxy S9 Plus / S8 / S7 / S7 Edge Plus / A5 / A3 / J5 / J7 / Note 8, Huawei P20 / P20 Lite / Huawei P9 / Huawei P10, Huawei Mate 10 / Mate 9 / Mate S, Oneplus 3T, HTC, Nokia и др.



СИЛИКОНОВА ЗАЩИТА



Благодарение на меката силиконова конструкция, тази стойка за кормило на телефона предпазва устройството добре от вибрации, надрасквания или други повреди. В допълнение, 4-те еластични ленти в ъглите позволяват на вашия Smarphone да бъде по-здрав и по-безопасен на кормилото на велосипеда. Благодарение на устойчивостта на разкъсване, гъвкавост и издръжливост на силикона можете да поставите устройството със защитен капак (макс. 13 мм) в него. Не е необходимо да губите тегло през цялото време.



100% ГАРАНЦИЯ



Кормилото за мобилен телефон UGREEN е изработено от висококачествен материал, който гарантира дълготрайна употреба. Освен това е под 18 месеца гаранция. Ако имате въпроси, моля свържете се с нас незабавно, тъй като нашият екип за обслужване на клиенти е винаги на разположение.
6957303834891

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: