• Изчерпано

Поставка Ugreen Air Vent Mount Phone Holder (30798), Черен

Референция: 6957303837984

0,00 лв.
С вкл. данък
Количество
Изчерпано

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Повишена сигурност



Ugreen Car Phone Mount може сигурно да държи вашите телефони/таблети със сигурните две щипки, здраво задържащи вентилационните отвори. Вътрешната текстурирана и мека гумена подложка на стойката за монтиране на кола предпазва вашето устройство от надраскване и подхлъзване. Дръжте устройствата си върху него и не се плъзгате, дори когато шофирате по неравен път.



Универсална съвместимост



Този държач за телефон за кола за монтиране на въздух е съвместим с повечето основни марки и устройства с размер на екрана 3,5"-6,5" (диагонал), включително смартфони (като iPhone 7/6/6 Plus/5S, Samsung Galaxy S7/S7 Edge/S6/ S5/Note 4/3, Google Nexus 6/5, LG G5, Nokia, Xperia, Moto, HTC, Blackberry), таблет, GPS и преносими музикални плейъри на пазара.



Гъвкаво завъртане и завъртане на 360 градуса



С 360-градусова система на сферични шарнири можете да имате множество ъгли на гледане, подходящи за вашата ситуация на шофиране. Можете лесно да го превключвате между пейзажна и портретна ориентация, когато е необходимо.



Лесна инсталация всеки път



Изцяло без поставка и без инструменти дизайн: монтаж с една ръка с лесен бърз монтаж за секунди.



Държачът за вентилационни дюзи за мобилен телефон Ugreen е предназначен за повечето видове вентилационни отвори във всяко превозно средство: хоризонтални, вертикални и кръгли. Моля, обърнете внимание: тази стойка за вентилационен отвор за кола не може да работи на автомобили с дъгообразни, прибиращи се или неинтензивни вентилационни отвори.
6957303837984

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: