• Изчерпано

Поставка Ugreen gravity phone holder for air outlet (50564), Сив

Референция: 6957303855643

0,00 лв.
С вкл. данък
Количество
Изчерпано

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Работа с една ръка



Монтаж без инструменти, лесен за работа. UGREEN автомобилен държач за отдушник ви осигурява лесен монтаж с една ръка за няколко секунди. Освободете ръцете си за по-безопасно шофиране.



Регулируем ъгъл на гледане



С 360-градусова въртяща се сферична шарнирна конструкция, този държач за мобилен телефон за кола позволява гледане от няколко ъгъла, както предпочитате.



Задръжте сигурно



С дизайна на гравитационната връзка, ръцете на държача на телефона UGREEN могат да образуват стабилна триъгълна структура, когато поставите телефона. Дръжте телефона си сигурно дори на неравен път.



Първокласно качество



С висококачествени рамена от алуминиева сплав и силиконови подложки, тази гравитачна стойка за телефон може да държи здраво вашия мобилен телефон и да го предпази от надраскване. Резервираният дизайн на порта за зареждане ви позволява да поставите кабела за зареждане директно към смартфона, без да блокирате.



За мобилни телефони от 4,7 инча до максимум 6,5 инча - пасва само за размер на екрана на телефона до 6,5 инча и дебелина до 10 мм (включително калъфа за телефона).
6957303855643

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: