• -4,10 лв.

Поставка Ugreen LP258 portable stand holder за лаптоп notebook (20471), Сив

Референция: 6957303824717

49,00 лв.
44,90 лв. Спестявате 4,10 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Стойката ще работи добре, докато работи с екрана, свързан към лаптопа. Можете да поставите мобилния си компютър в практичен държач, за да спестите място на бюрото и да използвате клавиатурата и външния екран. Благодарение на това можете да се погрижите за реда на работното място и сигурността на вашия лаптоп – не се притеснявайте от заплетени кабели или случайно падане на оборудване от бюрото. Поставката е подходяща и за съхранение на лаптоп, когато не се използва. Тъй като се предлага във вертикално положение, заема малко място и е защитен от падане.



Подходящ за много устройства



Стойката е оборудвана с удобно копче, което позволява регулиране на ширината на държача. Благодарение на това артикулът пасва на повечето лаптопи – тези, чиято дебелина варира от 12 до 26 мм.



Безопасен за оборудване



Продуктът е изработен от твърда цинкова сплав, поради което е издръжлив и стабилен. За да се осигури повърхността на лаптопа, местата, в които държачът контактува с продукта, са покрити с крехък материал – мек и предпазващ от надраскване. Можете да поставяте лаптопа и да го изваждате толкова пъти, колкото предпочитате, без страх от повреда на корпуса.
6957303824717

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: